Home Mire Petrecerea burlacilor Idei cuminti pentru petrecerea burlacilor

Idei cuminti pentru petrecerea burlacilor

Idei cuminti pentru petrecerea burlacilor
Aniela Gheorghe
Marţi, 02.12.2008


   Mai este asa de putin timp pana la nunta ta si inca nu ai avut petrecerea burlacilor? Iti doresti sa faci ceva cu totul special in acea zi si nu te multumesti cu o simpla seara intr-un club? De ce nu incerci sa ai o petrecere a burlacilor plina de adrenalina? Gandeste-te care este cea mai buna metoda de a petrece timp cu prietenii tai: jucand baschet sau facand alpinism? Daca vrei ca petrecerea burlacilor sa fie plina de adrenalina, iata cateva idei care te-ar putea inspira.

   1.Luati lectii de wind-surf. Daca tu si prietenii tai sunteti pasionati de acest sport si aveti tot ce va trebuie nu ezitati sa petreceti o zi plina de adrenalina. Nu va faceti griji daca nu stiti sa practicati wind-surf-ul. Va puteti inscrie la cursuri.

   2. Luati lectii de scuba-diving. Nu este neaparat nevoie sa locuiti la mare sau sa mergeti pana acolo. Orice intindere mai mare de apa este suficienta.

   3. Daca sporturile acvatice nu sunt pasiunea voastra puteti incerca o zi la Karting. Exista suficiente piste de karting in tara unde, alaturi de prietenii tai, te poti simti ca la formula 1.

 

    4. Vi se pare ca nu este suficienta adrenalina pe o pista de karting? De ce nu incercati atunci sa faceti bungee-jumping? Convinge-i pe prietenii tai ca nimic nu se compara cu senzatia pe care o ai atunci cand cazi in gol. Sau puteti experimenta tiroliana - traversare de tip furnicular de pe o stanca pe alta, pe o coarda de 130 de metri, la inaltimea de 140 de metri. Este un sport interesant mai ales daca esti pasionat de alpinism. 


   5. Sau de ce nu incercati o saritura cu parasuta. 30 de secunde de cadere libera cu 200 de kilometri la ora si o parasuta care se deschide brusc deaspura capului iti poate aduce acea adrenalina de care ai nevoie. In plus nimic nu se compara cu cele aproximativ cinci minute de plutire lina si cu panorama superba. Daca simtiti ca nu sunteti pregatiti sa sariti singuri puteti incerca o saritura in tandem cu un instructor. Puteti face acest lucru la Tuzla sau la Ploiesti.


   6. Mantra voastra de grup este alpinismul? Atunci de ce sa nu mergeti la o partida de alpinism indoor? Puteti gasi astfel de centre atat in Bucuresti cat si in tara. Daca sunteti la inceput nu este nicio problema. Exista numeroase trasee de escalada cu diferite grade de dificultate pentru toate categoriile.

   7. Daca nu vreti sa invatati niciun sport nou, plin de adrenalina, puteti alege sa petreceti un week-end la munte. Un foc de tabara, cateva beri alaturi sunt tot ceea ce va trebuie pentru a organiza o petrecere a burlacilor reusita.

Newsletter