Home Mire Costume Mire Costume la comanda fara compromisuri

Costume la comanda fara compromisuri

Costume la comanda fara compromisuri
Karena
De Karena
Vineri, 30.08.2013

Dintotdeauna, oamenii interactioneaza si comunica verbal si non-verbal. Nu este nimic nou sau surprinzator in faptul ca suntem permanent judecati si analizati de catre ceilalti dupa vorbe, fapte, gesturi si impresia pe care o cream. Modul in care suntem imbracati este un criteriu major pentru formarea parerii celorlalti despre noi, dar si pentru felul in care ne simtim.

Categoric, un costum creat la comanda va schimba felul in care va simtiti si in care sunteti perceput de ceilalti. Asadar trebuie sa va ganditi la un costum la comanda? Si daca da, care sunt motivele corecte pentru care sa faceti acest lucru?

            Pe o piata amestecata, in permanenta schimbare, cum puteti face alegerea cea mai buna? Discutam cu domnul Sorin Preda, manager general al companiei Verso Trust, proprietara brand-ului  Gentlemen's Corner.

                Ce reprezinta Gentlemen's Corner?

            O idee, un sentiment, un mod aparte de a face lucrurile. Dovada ca lucrurile se pot face cu stil si eleganta, la preturi corecte, fara emfaza, in spiritul respectului si al bunului-gust.

            Ce cuprinde portofoliul Gentlemen's Corner?

            Brandul Gentlemen's Corner cuprinde productia si vanzarea de costume , camasi, butoni , cravate, papioane, batiste, pantofi si chiar obiecte de marochinarie, de fapt acopera intreaga tinuta a unui barbat. In portofoliul Gentlemen's Corner intra si vanzarea unor brand-uri exclusiviste ca Valentino, S.T.Dupont, Milus, Carlo Pignatelli, TF Est.1968.

            Intr-o societate de consum ca a noastra ati ales sa oferiti si costumul pe comanda. Constati o revenire la ideea ca un barbat bine imbracat isi va face intotdeauna o tinuta pe comanda?

            De curand am inceput sa oferim serviciul de costume la comanda, beneficiind de bogata experienta a unui croitor de valoare. Un barbat se poate imbraca bine si din produse de serie, dar in momentul in care isi doreste ceva mai mult, din punct de vedere al paletei de materiale, al croielii, al personalizarii costumului, singura optiune devine costumul la comanda. Extrem de rar un costum de serie iti indeplineste toate dorintele. Aici intervine costumul la comanda care in acceptiunea Gentlemen's Corner inseamna totalul control al clientului asupra produsului finit. Ideea este sa nu putem zice "nu" oricarei dorinte a unui client.

Costum comanda
 Costum comanda 2

 

            Exista domni pentru care un costum facut la comanda este o necesitate deoarece nu-si gasesc haine gata facute care sa li se potriveasca. Pentru altii este ceva normal un costum la comanda, iar pentru unii este un lux. In opinia dumneavoastra, un costum la comanda este o necesitate sau un lux?

            Costumele la comanda ar trebui sa fie o normalitate. Multe persoane asociaza costumul la comanda cu luxul. In opinia noastra, costumul la comanda ar trebui sa fie un lucru uzual, o cale fireasca de a te respecta, de a fi diferit, de a fi imbracat cu adevarat bine. Costul costumelor la comanda este dat in primul rand de materialul folosit.

            Pastrati in creatiile Gentlemen's Corner o linie eleganta, clasica, accentele moderne par moderat alese. Clasicul este demodat?

            Niciodata clasicul nu va fi demodat. Exista lucruri in moda masculina care nu s-au schimbat de peste 100 de ani. Lasand la o parte tendintele vremii, de exemplu mai cambrat sau mai scurt, costumul la comanda urmareste linia corpului, incercand sa puna in valoare purtatorul. Un costum bine croit va arata deosebit in raport cu un costum de serie. Suntem atenti la tendintele actuale, dar intotdeauna vom tine cont de traditie, alegerile noastre vor reflecta bunul gust si eleganta rafinata.

            Cu ce va diferentiati de alte firme ce ofera costume la comanda?

            In primul rand prin prezenta unui croitor ce poate executa manual orice piesa a unui costum.  Gentlemen's Corner poate executa costume la comanda ce nu depind de anumite tipare, ci se creeaza intocmai dupa specificatiile d-voastra din cele mai bune materiale din lume:  Holland & Sherry, Drapers, Cerruti sau Vitale Barberis Canonico.

            Clientii stiu intotdeauna foarte clar ceea ce vor?

            Exista clienti care stiu exact ceea ce vor, chiar daca uneori trebuie sa-i convingem ca au optiuni mai bune decat cele cu care au venit la noi, dar si clienti care isi formeaza o optiune doar dupa ce vorbesc cu noi. In ambele cazuri, noi incercam sa le oferim diverse idei care se muleaza cat mai bine pe dorintele si asteptarile lor, respectand in acelasi timp si stilul Gentlemen's Corner.

            Cat de important este si pana unde merge rolul consilierului de vanzari?

            Rolul consilierului de vanzari este foarte important. In primul rand el consiliaza si apoi vinde. Au existat clienti pe care noi i-am sfatuit si care au ales o alta optiune din piata in prima faza, dar ulterior s-au intors si au apreciat modul nostru corect si elegant de a face lucrurile.

            Ce le-ati recomanda clientilor interesati de produse exclusiviste?

            Putem oferi produse exclusiviste precum casmirul de la Drapers, gama Turbo 180 de la Cerruti, materiale super 200's sau lana Vicuña de la Holland & Sherry. In curand vom putea oferi si alte tesaturi exclusiviste de la alti renumiti producatori. In plus de costumele la comanda sau paltoanele bespoke executate din aceste materiale pretioase, va oferim accesorii exclusiviste de la brand-uri precum Tateossian (butoni din aur masiv cu pietre pretioase), S.T. Dupont (butoni , curele sau portofele), TF Est (butoni din aur) si Milus (ceasuri elvetiene din aur cu complicatii deosebite).

Costum comanda 3

 

 

         In ziua de azi, societatea pare ca se misca in ritmul "fast forward". Pare ca toti doresc sa obtina ceea ce vor rapid si bine. Cum faceti fata provocarii timpului?

            Intr-adevar timpul este o provocare. Exista clienti care nu inteleg ca un costum la comanda necesita cel putin trei saptamani pentru a fi executat si cel putin o proba, dar in ultimul timp tot mai multi oameni accepta aceste conditii, iar experienta alegerii materialelor, a accesoriilor, luarea masurilor au devenit o normalitate si un prilej de evadare din rutina zilnica.

 

 

 
             De ce ati ales ca locatie pentru show-room o vila clasica si nu un magazin intr-o galerie comerciala?

            Ce modalitate mai placuta, mai intima de a crea lucruri frumoase, ce amintesc de vremurile cu stil de altadata poate fi gasita, decat o eleganta vila veche, cu interioare maiestuoase, dar calde, departe de tumultul unui mall. O astfel de locatie cu clasa este alegerea naturala pentru ceea ce inseamna Gentlemen's Corner.

                  Pentru clientii grabiti ati oferit varianta comenzilor on-line. Este corect sa-ti comanzi haine on-line?

            Este corect si practic, dar atingerea croitorului, discutia interesanta cu consilierii nostri, intimitatea oferita de spatiul in care lucram au un farmec aparte la care nu ar trebui sa renuntam. Puteti comanda online toate produsele de serie, anumite produse care se executa doar la comanda sau diverse cadouri pentru barbati .

            Este acceptat faptul ca femeile sunt dispuse sa investeasca mai mult timp in procesul de creare a garderobei. Au inceput si domnii sa-si acorde mai mult timp?

            Exista domni care acorda mult timp crearii unei garderobe si asta ne bucura. Cred ca dintotdeauna oamenii au vrut sa arate bine si sa se simta bine in hainele lor. Asta nu este un pacat sau un timp folosit inutil. A fi bine imbracat si a te simti bine cu tine produc numeroase implicatii pozitive in viata oricarui.

            Va loviti de prejudecati din partea clientilor in privinta alegerii tinutelor?

            Cu tact si cu explicatii pertinente incercam sa invingem anumite reticente sau chiar prejudecati. Rolul nostru este de a oferi cea mai buna alternativa, dar in cele din urma, clientul alege. Cu toate acestea, daca cerintele clientului nu corespund absolut deloc cu stilul si conceptia Gentlemen's Corner, vom refuza elegant colaborarea, oferind toate sfaturile pe care experienta noastra le poate da.

            Ce va doriti pentru Gentlemen's Corner privind costumele la comanda?

            Imi doresc ca Gentlemen's Corner sa fie optiunea fireasca in ceea ce priveste stilul, bunul-gust si corectitudinea pretului.

Contact:

Adresa: BD. DACIA NR.119 (langa Liceul Dimitrie Cantemir), sector 2, Bucuresti.
Va asteptam la parterul unei vile interbelice, intr-o atmosfera de eleganta si rafinament. 

http://www.gentlemenscorner.ro/  

Contact

 

Newsletter