Home Cuplu Psihologia cuplului Sfaturi de la sotie pentru cealalta femeie: 9 moduri in care sa nu fii ingrozitoare

Sfaturi de la sotie pentru cealalta femeie: 9 moduri in care sa nu fii ingrozitoare

Sfaturi de la sotie pentru cealalta femeie: 9 moduri in care sa nu fii ingrozitoare
Ioana Marinescu
Miercuri, 19.01.2022

Casniciile nu sunt mereu lapte si miere, iar uneori se pot incheia cu aparitia unei alte persoane. O jurnalista americana le-a povestit cititorilor sai cum a fost parasita, iar sotul ei s-a mutat imediat cu amanta. Femeia a ales sa vina cu cateva sfaturi pentru cea care i-a luat locul.

"Aceasta este femeia care s-a mutat cu el la 3 luni dupa ce m-a lasat cu copiii si un job part-time. Tineti minte: nu as fi acceptat niciodata sa o cunosc, daca nu erau copiii la mijloc.

Am insistat sa avem o intalnire fata in fata si sa spunem ca nu a decurs tocmai bine. De altfel, nimic nu a fost ok cu aceasta femeie inca din prima zi."

Aceasta experienta a facut-o pe jurnalista sa intocmeasca o lista cu sfaturi pentru toate celelalte femei care aleg sa iubeasca barbati aflati in alte relatii, publicata aici .

"1. Pana cand nu se finalizeaza divortul, sunt inca sotia lui. Nu te baga in treburile noastre, iar aici intra programul de vizita al copiilor. Multumesc.

2. Nu insista sa citesti fiecare mesaj pe care i-l trimit. Este comportament de pradator si este foarte trist.

3. Nu insista sa faci parte din viata copiilor sai si, pentru Dumnezeu, nu ii obliga pe copii sa isi petreaca timpul dedicat tatalui lor cu tine.

4. Am copii, asa ca, din pacate, va trebui sa ne intalnim. Cand se intampla asta, incearca sa nu te prezinti ca o diva.

5. Sau ca o femeie usoara.

6. Nu ma intrerupe cand vorbesc cu sotul meu. Sunt inca maritata cu tatal copiilor mei si nu imi pasa de parerile tale. Nu faci parte din aceasta relatie.

7. Nu te astepta sa imi pese de sentimentele tale sau sa le pun mai presus de ale mele sau ale copiilor. Nici macar pentru un minut sau o secunda. Nu contezi pentru mine.

8. Te-ai culcat cu sotul meu si mi-ai distrus familia. Sansele ca eu sa te respect vreodata sunt 0, dupa ce ai facut lucrurile de mai sus. Dar esti invitata mea sa imi castigi respectul.

9. Si ajungem la cel mai bun sfat pe care i-l pot da cuiva ca tine: nu fi cealalta femeie. Serios. In caz ca vei fi asa, vei obtine fix ce meriti: pe sotul meu. Felicitari!

4 lucruri de care sa tii cont cand exista o alta femeie in viata sotului tau

In orice relatie exista riscul ca la un moment dat sa apara o alta persoana. Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa nu ii acorzi celelalte femei mai multa importanta decat merita. Cel mai probabil, intre tine si sotul tau au existat alte probleme care l-au facut sa caute pe altcineva, nu este vorba ca ea este speciala. Incearca sa te detasezi si sa accepti faptul ca relatia voastra nu mai functioneaza, fara sa te concentrezi prea mult pe cealalta femeie.

Nu idealiza relatia dintre partenerul tau si noua lui iubita. Inceputurile sunt frumoase in orice poveste de dragoste, dar odata ce vraja trece, cei doi vin cu picioarele pe pamant si se confrunta cu aceleasi probleme pe care le are toata lumea in relatie.

Cel mai probabil, sotul tau a vazut in cealalta femeie o partenera mai buna doar pentru ca idealizeaza foarte mult situatia. Daca nu va rezolvati problemele cu adevarat, el se va confrunta, in cele din urma, cu aceleasi situatii pe care le-a trait si cu tine.

Foarte important este sa vorbesti despre sentimentele tale. Nu te rusina de actiunile sotului tau si spune deschis ce simti. Treptat, vei intelege ca nu a fost vina ta si nu a fost vorba ca cealalta femeie este mai buna decat tine.

Newsletter