Home Cuplu Psihologia cuplului Semne ca nu te-a uitat in functie de zodie

Semne ca nu te-a uitat in functie de zodie

Semne ca nu te-a uitat in functie de zodie
Ioana Marinescu
Luni, 26.06.2023

Relatiile sunt frumoase, dar deloc usoare si uneori s-ar putea ca dragostea sa nu fie de ajuns, pentru a mentine una. Despartirea poate fi o ruptura in teorie, dar in realitate, unul dintre parteneri poate ramane cu gandul la celalalt. Afla cum iti demonstreaza partenerul ca nu te-a uitat, in functie de zodie, si ajuta-l sa o faca sau primeste-l inapoi.

Berbec

Cunoscut pentru pasiunea si entuziasmul sau, Berbecul iti va da de inteles ca nu te-a uitat prin faptul ca va aparea constant in viata ta, chiar si dupa despartire. Semnele vor fievidente - te va invita la evenimente, iti va trimite mesaje pe retele de socializare, iti va face complimente. Daca Berbecul inca se straduieste sa fie prezent in viata ta, este clar ca nu te-a uitat.

Taur

Taurii sunt loiali si consecventi, iar cand iubesc, o fac cu adevarat. Daca un Taur inca are sentimente pentru tine, va incerca sa te ajute in toate modurile posibile. Iti va oferi sprijin material, te va ajuta cu treburile casnice sau iti va da sfaturi. Gesturile sale de generozitate sunt o dovada clara ca inca tine la tine.

Gemeni

Gemenii sunt sociabili, plini de viata si isi exprima sentimentele prin comunicare. Daca acest nativ nu te-a uitat, iti va trimite mesaje in mod constant, te va tagui in postari haioase pe retelele de socializare sau te va include in conversatii intelectuale profunde. Astfel, daca acesta va face tot posibilul sa te pastreze in viata sa, este clar ca inca are sentimente pentru tine.

Rac

Racii sunt cunoscuti pentru sensibilitatea lor emotionala. Daca acesta inca are sentimente pentru tine, va incerca sa-ti arate prin gesturi mici, dar semnificative. Va fi acolo pentru tine in momentele grele, va tine la traditiile voastre comune, iar daca inca are o relatie stransa cu familia ta, e un semn clar ca nu te-a uitat.

Leu

Leii sunt plini de viata, iar atunci cand inca este indragostit, face cele mai mari gesturi. Iti va reaminti de momentele bune pe care le-ati avut impreuna, va incerca sa fie in centrul vietii tale si nu va ezita sa arate cat de mult te-a iubit.

Fecioara

Fecioarele sunt atente la detalii si extrem de organizate. Daca inca are sentimente pentru tine, vei observa acest lucru prin grija constanta pe care o va arata pentru bunastarea ta. Te va intreba despre sanatate, despre cum iti merge la serviciu sau despre problemele personale. Aceasta preocupare constanta este un semn clar ca inca te iubeste.

Balanta

Balantele sunt zodii sociabile, echilibrate si iubitoare de frumos. Daca acest nativ inca te iubeste, vei observa acest lucru prin felul in care incearca sa mentina armonia intre voi. Iti va face complimente, te va invita la evenimente sociale si va incerca sa rezolve orice conflict.

Scorpion

Scorpionii sunt pasionali, misteriosi si intensi, iar atunci cand inca sunt indragostiti de fostul partener, nu vor face niciun efort sa ascunda asta. Va incerca sa te recucereasca in fiecare moment in care va veti intalni,, te va proteja si va arata interes profund pentru viata ta.

Sagetator

Sagetatorii sunt aventurosi, optimisti si plini de viata. Daca inca te iubeste, va incerca sa te implice in aventurile sale, te va incuraja sa incerci lucruri noi si va ramane un prieten loial. Dorinta lui constanta de a te avea alaturi in experientele sale este un semn clar ca inca are sentimente pentru tine.

Capricorn

Capricornul este ambitios, practic si responsabil. Atunci cand inca esteindragostit de fostul partener, va incerca sa ii arate acest lucru prin fapte concrete. Il va ajuta sa isi atinga obiectivele, il va sustine in cariera si va arata o loialitate neclintita. Acest pragmatism este un semn clar ca inca iubeste.

Varsator

Daca un Varsator inca te iubeste, vei observa acest lucru prin interesul sau constant pentru ideile tale. Iti va respecta libertatea, va sustine cauzele in care crezi si va incerca sa te ajute in moduri neconventionale. Aceasta independenta si respectul pentru ideile tale este un semn clar ca inca te iubeste.

Pesti

Pestii sunt sensibili, intuitivi si visatori, iar atunci cand inca isi iubesc partenerul, vor arata asta prin conexiunea emotionala. Va fi empatic, va incerca sa il inteleaga si ii va fi alaturi in momentele dificile. Aceasta empatie profunda este un semn clar ca inca este indragostit.

Newsletter