Home Nunta Organizare nunta Nunta visurilor tale la palat!

Nunta visurilor tale la palat!

Nunta visurilor tale la palat!
Corina Naftanaila
Luni, 03.02.2020
Nunta... un simplu cuvant care exprima milioane de trairi si sentimente! Pentru un asemenea eveniment este nevoie de o echipa de profesionisti care sa-ti puna pe tava tot ce ai visat de-a lungul vietii. Restaurantul Elisabeta a pregatit pentru anul 2020 un pachet senzational, care satisface dorintele si celui mai pretentios client.

Fiti pentru o zi REGINA si REGE!

Restaurantul Elisabeta va ofera posibilitatea unei petreceri de neuitat in inima Capitalei. In an nou, ofertele gandite cu sarguinta sunt menite pentru a multumi viitorii miri.
Fii o mireasa ce calca pe urmele Reginei Elisabeta... Vino si alege locatia exclusivista care-ti ofera servicii impecabile.

Oferte irezistibile pentru datele ramase libere din 2020!

Restaurantul Elisabeta va ofera un pachet de nunta ULTRA ALL INCLUSIVE, de la 59 de euro in zilele de duminica si de la 69 de euro in zilele de sambata.

nunta restaurant elisabeta

Dar cum echipei Restaurantului Elisabeta ii place sa va ofere diversitate si calitate, va asteapta la alegere cinci pachete ultra all inclusive si cinci variante de meniuri traditionale si internationale. Dar, stati ca surprizele nu s-au terminat deocamdata, va este pregatita o degustare gratuita cu zece zile inainte de eveniment si bineinteles sunteti asteptati cu urmatoarele servicii: decor complet al salii, pachet nelimitat de bauturi alcoolice si non-alcoolice, servicii aditionale precum tort, fructe, minipatiserie, pachet de intampinare si lista continua...
Dar pentru mai multe detalii, nu ezitati sa accesati site-ul www.RestaurantElisabeta.ro sau sa sunati la numarul de telefon 0728.978.493.

Fa-ti nunta un vis implinit la Restaurantul Elisabeta!
*Oferta valabila in perioada februarie-mai 2020.
*Oferta valabila pentru un minin de 60 de persoane.

Newsletter