Home Nunta Organizare nunta Nunta in toamna 2012: invitatii, lumanari, buchete si torturi

Nunta in toamna 2012: invitatii, lumanari, buchete si torturi

Nunta in toamna 2012: invitatii, lumanari, buchete si torturi
Louise Tanase
Sâmbătă, 21.07.2012
Toamna se apropie cu pasi iuti, iar nunta voastra va avea loc in acest minunat anotimp? Karena va ofera cateva idei demne de luat in considerare in cazul in care trebuie sa organizati nunta toamna. Gasiti sfaturi despre alegerea invitatiilor, lumanarilor pentru cununia religioasa, buchetului miresei sau al tortului de nunta!

Toamna este anotimpul in care au loc cele mai multe nunti. Indiferent de tema nuntii voastre, ar fi frumos sa incorporati si toamna in decoratiunile si accesoriile nuntii voastre. Combinatiile de culori posibile sunt infinite si pot fi spectaculoase. Puteti alege combinatii variate cu urmatoarele culori: auriu, bronz, ocru, galben, portocaliu, rosu, caramiziu, violet sau mov, maro si bej.

Invitatiile pentru nunta, indiferent ca sunt amuzante sau romantice, elegante sau rustice, pot include in designul lor un element de toamna: o frunza, o floare sau chiar o ghinda. Lumanarile de nunta pot fi impodobite cu flori specifice acestui anotimp, iar buchetul miresei poate fi asortat cu lumanarile si celelalte decoratiuni cu motive tomnatice. Finalul nuntii trebuie sa fie spectaculos, asa ca un tort impresionant decorat cu elemente si culori de toamna va impresiona cu siguranta invitatii.

Inspiratie pentru nunta de toamna

Invitatii pentru nunta de toamna

Invitatia la nunta constituie unul dintre cele mai importante elemente ale nuntii. Invitatia la nunta este prima imagine pe care o oferi celor pe care ii inviti sa iti fie alaturi in cel mai important eveniment din viata ta si a viitorului tau sot. In general se acorda o mai mare importanta pretului decat designului, dar, iata ca in ultima vreme mirii isi doresc ca invitatiile pe care le trimit sa reflecte tema nuntii si personalitatea lor.

In cazul in care nunta voastra se va desfasura in aceasta perioada a anului sau tema nuntii voastre este acest anotimp minunat, ar fi recomandat ca si invitatiile de nunta sa reflecte cate ceva din frumusetile toamnei. Culorile sugestive sunt fara indoiala, auriul, ruginiul, rosu, maro, bej si verde stins sau chiar kaki. Designul poate include frunze, copaci care se scutura, ghinde, dar si inimioare sau flori in culoarea bronzului.

Invitatii nunta toamna
Invitatii nunta toamna
Invitatii nunta toamna

Invitatii nunta toamna

Invitatii nunta toamna
Invitatii nunta toamna

Lumanari pentru nunta de toamna

Lumanarile de nunta reprezinta elementele centrale ale cununiei religioase, iar aprinderea lor simbolizeaza luminarea drumului prin viata al noului cuplu format si binecuvantat prin slujba de cununie. In stil traditional, lumanarile de nunta sunt albe, impodobite cu flori si voal in ton cu tema si culorile nuntii.

In cazul in care nunta voastra va avea loc in anotimpul frunzelor ruginii, al florilor in culori aprinse si al culorilor pamantului, Karena iti ofera cateva idei pentru lumanari de nunta ideala pentru aceasta toamna. Nu uita ca alegerea stilului in care vor fi decorate lumanarile de nunta depinde si de celelalte decoratiuni si accesorii ale nuntii. Lumanarile pentru cununia religioasa trebuie sa fie in acelasi ton cu buchetul miresei, al nasei si celelalte decoratiuni florale ale nuntii.

Lumanari de nunta
Lumanari de nunta Lumanari de nunta
Lumanari de nunta
Lumanari de nunta Lumanari de nunta

Buchete de mireasa pentru nunta de toamna

Buchetul unei mirese poate, in principiu, sa contina orice fel de flori, in orice culori, iar forma in care poate fi realizat buchetul miresei depinde numai de imaginatia ta si a florarului care il va concepe. Dar, daca ai ales ca una dintre cele mai frumoase zile din viata voastra, de care sa va amintiti mereu, sa fie toamna, ar trebui sa profiti de frumusetea naturii in toate aspectele nuntii voastre.

Buchetul de toamna al miresei poate fi plin de culoare, vibrant, tandru, vesel sau romantic, traditional, rustic sau chiar extravagant. Acest anotimp este atat de ofertant incat, probabil, iti va fi greu sa alegi buchetul perfect. Karena iti ofera cateva idei pentru buchetul tau de mireasa din aceasta toamna, din care sa poti alege si sugera florarului cum vrei sa arate buchetul tau.

Buchet mireasa toamna
Buchet mireasa toamna
Buchet mireasa toamna
Buchet mireasa toamna
Buchet mireasa toamna
Buchet mireasa toamna

Torturi pentru nunta de toamna

Torturile de nunta cu tema toamnei, au de obicei legatura cu tema trecerii anotimpurilor, cu ingalbenirea frunzelor si caderea lor, cu transformarea intregii naturi, cu fructele si legumele oferite cu atat de multa generozitate de acest anotimp fascinant. Poti alege aceasta tema fie datorita faptului ca este anotimpul in care se desfasoara nunta voastra, fie ca, pur si simplu, este anotimpul vostru preferat

De asemenea, toamna poate fi optiunea voastra pentru tema nuntii si daca va ganditi la un simbol al varstelor voastre, in cazul in care va casatoriti la o varsta mai inaintata. Pentru unele cupluri, dragostea poate inflori si in toamna vietii, iar torturile de nunta decorate cu fructele si florile toamnei pot vorbi despre aceasta in tonuri de auriu si culorile pamantului. Nu uitati ca, aproape toate cofetariile care se respecta realizeaza orice tort de nunta, oricat de sofisticat sau neobisnuit ar fi, daca ii prezentati cofetarului o fotografie buna.

Tort nunta toamna
Tortul miresei nunta de toamna
Tortul miresei nunta de toamna
Tortul miresei nunta de toamna
Tortul miresei nunta de toamna
Tortul miresei nunta de toamna


Voi ce alegeti pentru nunta voastra de toamna?

Newsletter