Home Nunta Organizare nunta Lucruri despre organizarea unei nunti pe care nu ti le spune nimeni

Lucruri despre organizarea unei nunti pe care nu ti le spune nimeni

Lucruri despre organizarea unei nunti pe care nu ti le spune nimeni
Karena
De Karena
Joi, 09.07.2015

1. O nunta casual necesita la fel de multa munca precum o nunta fancy

Indiferent ca servetelele tale sunt din hartie sau te-ai hotarat sa le faci din panza satinata adusa de peste mari si tari si lucrata de mainile fine ale celor mai talentati artisti artizanali, tot va trebui sa faci un efort in alegerea lor. La fel functioneaza treaba si in alegerea rochiei, meniului si altor elemente ale nuntii.

Desi acest aspect pare sa sperie viitoarele mirese, chiar nu este cazul sa te panichezi. Daca reusesti sa-si aloci suficient timp pentru fiecare aspect al nuntii, indiferent de implicatii, vei vedea ca totul se va rezolva in timp util, asadar tot ce trebuie sa faci este sa te apuci de planuit! 

Tip Karena: acorda-ti suficient timp pentru planuitul nuntii. De obicei, 1 an este suficient.

2. Cuvantul "clasic" are o multime de alte definitii

Definitia cuvantului clasic are insemnatate diferita pentru fiecare dintre cei implicati in organizarea nuntii.
Daca pentru tine "clasic" inseamna flori galbene, fete de masa aurii si scaune albe vintage, pentru floraria pe care ai ales-o sa-ti livreze florile, clasic poate sa insemne trandafiri rosii sau orhidee,  iar pentru plannerul tau, clasic se poate traduce in petrecere-cocktail pe un vas. Este foarte important ca cei cu care lucrezi in organizarea nuntii sa inteleaga de la bun inceput preferintele tale in legatura cu anumite aspecte ale organizarii. Definitia clasicului este doar un exemplu.

Tip Karena: Fii atenta cand discutii aceste detalii si arata-le tuturor celor cu care lucrezi in organizarea nuntii, ce inseamna pentru tine clasic.

3. Te vei stresa din motive total insignifiante

Numarul de scaune, fetele de masa, florile alese si multe alte detalii vor trece aproape neobservate pentru cei invitati la eveniment, dar pentru miri, aceste detalii sunt elementele ce constituie apanajul unei nunti reusite. Veti fi mult mai atenti la astfel de detalii si le veti intoarce pe toate partile. Important este sa fiti multumiti cu alegerile voastre.4. Vor aparea cheltuieli (minore) ascunse

Cheltuielile neprevazute apar in mai toate situatiile, cu totii stim asta. Desi ati avut grija sa planuiti totul pana la ultimul aspect, abia dupa marele eveniment veti putea trage linie pentru a afla exact cat ati cheltuit. Pana atunci, in orice clipa este posibil sa apara o situatie care sa necesite o solutie financiara imediata. Din fericire, nunta este un eveniment la care poti improviza destul de mult in anumite situatii, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji. Vei gasi cu siguranta o solutie convenabila!

5. Veti avea mici certuri

Oricat de solida ar fi relatia voastra, planuirea unei nunti este o provocare, asa ca vor exista o multitudine de situatii in care veti simti diferentele intre voi. Gusturile diferite in materie de mancare, bautura si aranjamente pot constitui baza pentru...mici discutii in contradictoriu, dar important este sa va ascultati unul pe celalalt si sa stiti cand sa faceti compromisuri!  6. Toata lumea va avea o opinie legata de organizare

Organizarea unei nunti poate fi, si pentru cei din jur, un moment in care vor rememora evenimentul lor sau unul in care vor simti nevoia sa-si exprime parerea in legatura cu anumite aspecte. Desi este important (si chiar util) sa va consultati cu persoanele importante din jurul vostru, trebuie sa stiti ca, in definitiv, decizia va apartine.  

Surse foto: pinterest.com, weddingparty.com, heyweddinglady.com

Newsletter