Home Astrologie 5 femei din zodiac care au intuiție bună. Nu le duce nimeni de nas

5 femei din zodiac care au intuiție bună. Nu le duce nimeni de nas

5 femei din zodiac care au intuiție bună. Nu le duce nimeni de nas
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Marţi, 02.04.2024

Reprezentantele zodiacului care au o intuiție desăvârșită și pot simți cine le este prieten adevărat și cine doar se preface. Femeile care prevăd ce urmează să li se întâmple, cine nu este sincer și pot ghici sentimentele pe care celălalt le nutrește pentru ele. Nu le poți păcăli sub nicio formă.

Intuiția este unul din cele mai mari atuuri cu care ne naștem, dar și pe care îl putem dezvolta pe parcursul vieții. Din punct de vedere zodiacal, astrele au fost foarte generoase cu cinci semne, oferindu-le o intuiție ieșită din comun, pe care, dacă o iau în considerare în relații sau în diferite situații de viață, nu vor avea niciodată de pierdut.

Care sunt cele cinci semne zodiacale ale căror native intuiesc mai bine decât oricine atunci când ceva se întâmplă în viața de cuplu, când partenerul le înșală, când urmează o etapă mai grea a vieții lor sau chiar când urmează să primească inelul de logodnă?

Ce înseamnă să ai o intuiție ascuțită?

femeie intuitie

A avea o intuiție ieșită din comun înseamnă să înțelegi lucrurile fără a avea o dovadă certă sau fapte concrete sau a ști ce urmează să se întâmple pur și simplu, ca și cum ai înțelege ce îți prevede viitorul. De asemenea, intuiția funcționează foarte bine atunci când ești în pericol, atunci când urmează să se întâmple ceva rău sau când în viața cuiva apropiat are loc un eveniment de mare anvergură.

Intuiția nu te înșală niciodată, de aceea, în momentul în care simți că nu trebuie să faci ceva, nu trebuie să mergi într-un anumit loc, ceva te împiedică să ajungi la destinație, este bine să îți asculți primul gând care îți trece prin minte, aceasta fiind intuiția pură, sfatul ghizilor spirituali.

Zodii ale căror native sunt caracterizate de o intuiție ieșită din comun

Săgetător

Săgetătorii nu sunt indivizi aventurieri sau lipsiți de empatie cărora le place doar distracția și călătoriile. Femeile Săgetător sunt mai intuitive decât am putea crede, fiind un semn zodiacal reprezentant al elementului foc, ale cărui native iubesc să cunoască oameni noi, să împărtășească idei noi și să trăiască experiențe din viața lor, iar intuiția este a doua lor natură. O femeie Săgetător va ști întotdeauna cine îi sunt prietenii adevărați și cine nu, cum să abordeze schimbările bruște de atitudine ale cuiva și cum să facă față unor situații limită ascultându-și primul instinct.

Femeile Săgetător pot fi văzute ca fiind nonșalante, se pot conecta cu oamenii fără niciun pic de efort și se fac adesea plăcute în societate. Pentru a beneficia la maximum de intuiția care le caracterizează, nativele ar trebui să mediteze, să învețe să își asculte vocea interioară și primul instinct, pentru că astfel le vin mesaje de la ghizii spirituali. Adesea femeile Săgetător au tendința de a se grăbi în luarea deciziilor, însă întotdeauna trebuie să țină cont de intuiție, să își extindă orizonturile explorând și aventurându-se în situații din care ar putea avea numai de câștigat.

De asemenea, femeile Săgetător trebuie să fie foarte atente la primul gând care le trece prin minte, la ceea ce simt, la felul în care se comportă cei din jur, pentru a înțelege toate energiile de pe plan subtil și toate mesajele intuitive din jurul lor. Dacă vor ține un jurnal cu toate aceste senzații, gânduri și lucruri care țin de intuiție cu siguranță nativele vor avea numai de câștigat și planurile lor le pot reuși fără eforturi.

Rac

Femeile Rac sunt foarte intuitive, au o inteligență emoțională peste medie și se conectează foarte bine cu cei din jurul lor. Femeile din zodia Rac înțeleg sentimentele celorlalți, dar și comportamentul lor, intuind motivele pentru care unii oameni iau anumite decizii. Fiind foarte sensibile, nativele Rac își pot pune în practică intuiția și își pot asculta gândurile interioare, creându-și un spațiu ideal unde își pot asculta libere sentimentele.

Este foarte important ca aceste native să își asculte instinctele și să țină cont de reacția inițială a sufletului lor, chiar și atunci când vine vorba de o persoană nouă în viața lor. Toate micile semne subtile care apar trebuie luate în calcul de către femeile Rac ce au adesea nevoie de o introspecție foarte serioasă, prin scrierea într-un jurnal sau o stare de meditație profundă în timp ce se află în deplină solitudine, astfel încât să se conecteze mai bine cu ființa lor interioară și cu intuiția care le spune în fiecare moment ce au de făcut.

Balanța

balanta

Guvernate de Venus, planeta iubirii, Balanțele sunt femeile cărora nu le poți ascunde nimic. Balanța simte de la un kilometru atunci când ești supărat, obosit, nervos sau foarte agitat, având o intuiție care nu dă greș niciodată. Nativele Balanță „citesc” imediat oamenii, își ascultă intuiția cu mult calm și adesea știu exact ce au de făcut și cum să îi ajute pe ceilalți să-și înțeleagă emoțiile. Pentru a se conecta la un nivel profund cu intuiția lor, Balanțele ar trebui să practice meditația, să scrie într-un jurnal, să întreprindă activități care să le ajute să contempleze mai mult și să-și asculte sufletul.

Balanței îi place frumusețea și nativele ar trebui să se înconjoare cu elemente vizuale atractive care să le aducă plăcere și să fie atente în același timp la emoțiile pe care le trezesc această frumusețe. Nativele Balanță ar trebui să își asculte primul instinct și dorința de a face dreptate pentru a lua cele mai juste decizii în mod intuitiv. Balanțele vor ști exact cine le sunt prieteni adevărați și cine nu grație intuiției, dar având un simț diplomatic ieșit din comun se vor purta cu toți la fel. Fiind cunoscute pentru incapacitatea lor de a se hotărî și de a lua o decizie imediat, Balanțele ar trebui să își asculte intuiția ori de câte ori au de făcut o alegere.

Leu

Nativele Leu iubesc să fie în centrul atenției și știu cum să îi atragă pe cei din jurul lor astfel încât să poarte coroana binemeritată de cel mai intuitiv semn zodiacal. Femeile Leu se împrietenesc foarte ușor cu ceilalți, au contacte directe cu cei din jur și grație intuiției lor știu cum să abordeze fiecare persoană în parte citindu-i fiecareia intențiile.

Pentru a se bucura pe deplin de intuiția lor, nativele Leu trebuie să își îmbrățișeze calitățile de lider, să scoată în evidență carisma și încrederea de sine, să comunice mai mult și cu încredere în cercurile de prieteni sau sociale și să se bucure de imaginația și creativitatea ieșite din comun. Nativele pot explora activități precum scrisul, pictatul sau actoria. De asemenea, femeile Leu ar trebui să își asculte intuiția, dar și sentimentele atunci când vine vorba de persoane, situații sau decizii și să fie mai generoase și mai puțin concentrate pe sine.

Scorpion

scorpion

Nativele Scorpion par misterioase, învăluite într-o aură de misticism, sunt foarte inteligente, frumoase, dar uneori par ciudate din cauza intuiției care le caracterizează. Se poate spune despre femeia Scorpion că este unică, secretoasă, rezervată și maestră a intuiției. Intuiția îi va spune atunci când trebuie să poarte o conversație cu cineva, subiectul pe care trebuie să îl abordeze, persoanele pe care trebuie să le evite și va „scana” întâi personalitatea interlocutorilor după care va decide dacă merită să poarte o conversație sau nu cu aceștia.

Pentru a se bucura de intuiția cu care a fost înzestrată de către astre, femeia Scorpion trebuie să își aloce timp pentru reflecție și introspecție, să învețe să își dezvolte inteligența emoțională, să încerce să înțeleagă sentimentele celor din jur și să-și accepte vulnerabilitatea. Femeia Scorpion este deopotrivă vulnerabilă, autentică și trebuie să permită celor din jur să-i vadă vulnerabilitățile, însă fără a o putea învinge cu propriile arme.

Scorpionul este semnul care renaște din propria cenușă, la fel ca și pasărea Phoenix fiind asociat cu transformarea și renașterea, de aceea nativele se pot implica în activități ezoterice pentru a-și asculta mult mai bine intuiția.

Aceste cinci reprezentante ale semnelor zodiacale sunt mai inteligente decât par, știu dinainte ce plănuiești, ce ai făcut sau ce urmează să faci, așa că nu ai cum să le păcălești.

Surse foto: pixabay.compixabay.compixabay.compixabay.com

Surse articol: journalstogive.com

Newsletter