Home Nunta Organizare nunta Locatia de vis pentru nunta eleganta - Biavati Events

Locatia de vis pentru nunta eleganta - Biavati Events

Locatia de vis pentru nunta eleganta - Biavati Events
Louise Tanase
Marţi, 11.03.2014
Nunta de vis, eleganta si perfecta are nevoie de o locatie pe masura, indiferent de tema pe care o alegi pentru cel mai important eveniment din viata ta. Cea mai eleganta locatie pe care o puteti gasi in Bucuresti pentru o petrecere de nunta este, fara indoiala, Biavati Events.

Nunta este, fara indoiala, unul dintre cele mai importante evenimente din viata voastra, de aceea este foarte important ca totul sa fie conform dorintelor voastre: locatia, mancarea si bautura, servirea invitatilor si distractia. La Biavati Events toate aceste lucruri vor fi mai simplu de stabilit, pentru ca specialistii in planificarea evenimentelor vor fi alaturi de tine la fiecare pas.

De ce sa alegi Biavati Events pentru nunta ta?

 

In cazul in care te intrebi de ce sa alegi Biavati Events pentru nunta ta, trebuie sa stii ca vei afla raspunsul in momentul in care vei vizita prima oara aceasta locatie eleganta.
Situata in centrul Bucuretiului, in mijlocul parcului Floreasca, BIAVATI este una dintre cele mai stilate si solicitate locatii de evenimente din capitala.

Biavati reprezinta locul unde evenimentele de lux au o noua dimensiune, locul unde fiecare invitat este tratat asemenea unui VIP. Atunci cand vei pasi prima oara pragul acestei superbe locatii vei observa grija pentru detalii si materiale de cea mai buna calitate, modul in care a fost conceput si decorat spatiul care aminteste de stilul minimalist milanez. Spre incantarea tuturor clientilor sai, Biavati ofera un spatiu ce respira eleganta, conectat la ultimele tendinte din moda si design, dar care permite sa fie personalizat in acord cu orice tip de eveniment.

 

Vrei ca nunta ta sa fie un eveniment deosebit, iar invitatii tai sa poata exclama sincer: "Nu am mai fost la o asemenea nunta pana acum"? La Biavati acest lucru este posibil cu siguranta, chiar daca aici se organizeaza foarte multe nunti, deoarece principala caracteristica a spatiului interior de a fi perfect adaptabil oricarui concept de eveniment permitand modificari ale setting-ului initial face ca Biavati sa fie una dintre cele mai dinamice locatii de gen din Bucuresti.

De asemenea, trebuie sa stii ca arhitectura locului este ideala pentru proiectii panoramice de tip 360°, o solutie decorativa in tendinte extrem de ceruta de catre public. Spatiul este divizat in trei zone bine definite: un lounge de 300 mp, o sala de evenimente de 600 mp care poate primi pana la 1200 de oaspeti pentru un singur eveniment si o terasa de 300 mp situata pe acoperis, ideala pentru petreceri sau cocktail-uri in aer liber.

Inca nu esti hotarata daca Biavati este locatia perfecta pentru nunta ta? Trebuie sa afli cateva detalii despre serviciile de lux pe care aceasta locatie le pune la dispozitia voastra.

Ce servicii ofera Biavati Events?

Biavati Events iti va demonstra ca planificarea nuntii nu trebuie sa fie deloc stresanta si obositoare. Inca de la planificarea evenimentului, stabilirea necesarului logistic si tehnic si pana la alegerea sau personalizarea meniurilor atent concepute de catre maestrii bucatari, consilierii Biavati vor fi alaturi de voi pentru a va oferi tot sprijinul necesar desfasurarii nuntii voastre de vis in cele mai bune conditii. In acest scop, Biavati Events va ofera:

- Mancare si bautura de cea mai buna calitate, imbinand rafinamentul si creativitatea pentru cele mai delicioase rezultate.

- Valet Parking, pentru ca voi si invitatii vostri sa va simtiti ca niste adevarate vedete la cel mai important eveniment din viata voastra.

- Servicii de paza si protectie, ce ofera siguranta totala tuturor celor care participa la nunta voastra.

- Planificare de evenimente - consilierii Biavati Events vor fi alaturi de voi in organizarea nuntii de vis.

- Decoratiuni speciale si flori, pentru un decor asa cum vi-l doriti.

- Echipamente audio, video si de lumini, oferite de partenerii de incredere ai Biavati Events.

- Servicii foto si video, oferite de colaboratori certificati, cu servicii ireprosabile.

- Entertainment, fie ca va doriti un DJ, formatii muzicale sau artistice, ori animatori, partenerii Biavati Events va stau la dispozitie.

Biavati Events

Pentru a programa o vizionare, pentru a cunoaste locatia pur si simplu sau pentru a primi o oferta personalizata de servicii, consilierii Biavati Events va stau la dispozitie.

Adresa: Str. Serghei Vasilievici Rahmaninov nr.2B Bucuresti, Romania

Numere de telefon: 0730 333 433; 0730 333 433; fax 0730 333 433

Web: www.biavatievents.ro

E-mail: welcome@biavatievents.ro

 

Newsletter