Home Nunta Organizare nunta Invitatii de nunta cu stil

Invitatii de nunta cu stil

Invitatii de nunta cu stil
Anca Burniche
Marţi, 05.07.2016
Atunci cand lucrurile sunt facute cu bucurie si voie buna, totul devine mai simplu. Ei bine, acest principiu poate fi aplicat in orice activitate pe care o avem de dus la bun sfarsit, mai ales daca va doriti ca rezultatele sa fie ireprosabile. Astfel, daca tu si prietenul tau v-ati hotarat sa va uniti destinele si sunteti la stadiul de a va organiza propria nunta, fiti atenti la detalii, deoarece acestea va vor defini evenimentul, facandu-l de neuitat. Invitatiile de nunta sunt vestitorii iubirii voastre, motiv pentru care va incurajez sa le acordati o atentie sporita atunci cand le alegeti.

invitatie nunta
Cum sa alegi o invitatie de nunta

Desi suntem tentati sa mizam pe cartea spontaneitatii atunci cand luam unele hotarari, in cazul stabilirii modelului pentru invitatiile de nunta trebuie sa fiti atenti la cateva aspecte:

Tematica nuntii este o chestiune de care trebuie sa tineti cont, deoarece in cazul in care evenimentul va sta sub semnul romantismului, este recomandat ca invitatiile sa fie la randul lor simple si sa denote eleganta.

invitatie nunta

In cazul in care nunta voastra va avea un aer zglobiu, in care voia buna si tineretea vor emana prin fiecare por, nu ezitati sa alegeti o grafica jucausa pentru invitatiile de nunta.

invitatie nunta

Textul prin care alegeti sa va chematii prietenii dragi la nunta este de asemenea important, deoarece el trebuie sa fie in concordanta cu grafica invitatiei. Astfel, daca optati pentru un text nostim, alegeti un model de invitatie 3D, care sa aduca zambetul pe buze apropiatilor vostri.


invitatie nunta

Daca mergeti pe varianta unui mesaj clasic ori cu tenta religioasa, puteti alege cu incredere o invitatie de nunta care sa denote rafinament, inocenta si romantism.

De remarcat faptul ca in topul preferintelor viitorilor insuratei se regasesc acele invitatii de nunta creative, dar in acelasi timp simple.

invitatie nunta

In grafica unei astfel de invitatii de nunta regasim cateva elemente simbol ale iubirii, cum este inima, in combinatie cu elementele din natura, cum sunt florile. Faptul ca cei doi miri sunt reprezentati prin niste desene care duc spre animatie, dovedeste ca viitorii miri sunt deschisi la noutate, sunt amuzanti si voiosi.

invitatie nunta

Asa cum am precizat anterior, invitatiile 3D sunt la mare cautare, deoarece sunt inca noi pe piata, iar graficieni vin in fiecare zi cu noi concepte, mai amuzante sau mai serioase, care ii multumesc pana si pe cei mai exigenti miri.

invitatie nunta 

Un alt aspect important de care ar trebui sa tineti cont atunci cand alegeti modelul invitatiilor de nunta este pretul acestora.

Tocmai de aceea va incurajez sa consultati mai multe oferte si sa negociati pretul acestora, dat fiind ca exista firme care fac reduceri in functie de numarul invitatiilor achizitionate. 

Casa de piatra!

Sursa foto: sisse.ro, e-invitatii.ro

Newsletter