Home Nunta Organizare nunta Ghid practic: cum alegi invitatii de nunta in 2017

Ghid practic: cum alegi invitatii de nunta in 2017

Ghid practic: cum alegi invitatii de nunta in 2017
Karena.ro
Marţi, 21.03.2017
Stim cu totii cat de importante sunt invitatiile de nunta atunci cand vorbim de un asemenea eveniment deosebit. Sunt cartile de vizita ale petrecerii, sunt marturii ale iubirii si pot fi in acelasi timp si o maniera amuzanta de a atrage participantii. Cand vorbim de alegerea unei invitatii de nunta in 2017, exista cateva reguli vechi, dar si cateva reguli noi in conformitate cu care trebuie facuta selectia.


Am colectat informatii chestionand un esantion de cupluri ce urmeaza sa se casatoreasca in 2017, am centralizat criterii de selectie recente si am apelat si la ajutorul specialistilor (www.deluxe-cards.ro) pentru a va oferi urmatorul ghid ce va va usura considerabil misiunea alegerii invitatiilor de nunta.

Calitatea ramane la fel de importanta la invitatiile de nunta

Este una dintre regulile care nu s-a schimbat. Accentul trebuie pus pe calitatea materialelor din care sunt realizate invitatiile de nunta. Indiferent daca este vorba de carton, hartie, elemente dantelate sau oricare alte accesorii si finisaje, toate trebuie sa fie de cea mai buna calitate.A oferi o invitatie realizata din materiale de calitate va arata respectul pe care il ai fata de invitati si te va asigura de asemenea de faptul ca acestia vor putea pastra pentru o perioada indelungata o amintire placuta a fericitului eveniment.

Nu exista restrictii in ceea ce priveste stilul

Daca anumite perioade nu tocmai indepartate impuneau oarecare restrictii in ceea ce priveste stilul, in momentul de fata nu mai ai astfel de bariere. In unele sezoane erau foarte apreciate acele invitatii de nunta clasice, in altele erau la mare cautare cele elegante sau cu design-uri florale si chiar si liniile minimaliste au fost foarte apreciate. A existat de asemenea un trend in care viitorii miri alegeau invitatii de nunta  haioase, cu design-uri cu totul iesite din comun.

Pentru 2017 putem spune ca nu mai exista bariere la capitolul stil in ceea ce priveste invitatiile de nunta. Cu elemente simple sau complexe, amuzante sau elegante, clasice sau moderne, invitatiile de nunta respecta in prezent un singur criteriu: trebuie sa se potriveasca perfect cu ceea ce isi doresc mirii.

Invitatii de nunta de la magazine online sau de la targuri de nunti?

E si aceasta o dilema, insa nu trebuie sa fie ceva care sa puna in serioasa dificultate viitorii miri. Fara indoiala ambele variante ofera optiuni multiple, insa vizitarea numeroaselor targuri de nunti in cautarea invitatiilor perfecte poate fi destul de costisitoare.

Alternativa cumpararii de invitatii de nunta de la magazine online este tot mai cautata in prezent, din urmatoarele motive:
E mult mai comod.
Modelele de invitatii de nunta disponibile sunt foarte variate.
Exista posibilitatea de realizare a invitatiilor personalizate.
Costurile sunt avantajoase.
Livrarea invitatiilor este prompta.

De toate aceste avantaje se vor bucura, desigur, doar cei care apeleaza la magazine online de incredere.

Design unitar si armonizare cu intregul decor al evenimentului

Trebuie avute in vedere absolut toate elementele unei invitatii de nunta, pentru a exista acea potrivire perfecta din toate punctele de vedere.

Un design unitar inseamna o invitatie de nunta in care textul si caligrafia se potrivesc cu stilul ales, in care culorile sunt in perfecta armonie cu tema nuntii si in care chiar si plicurile invitatiilor sunt personalizate.

Invitatia de nunta se potriveste astfel cu stilul si tematica evenimentului, cu preferintele fericitului cuplu, intr-un design unitar si armonios - totul spre incantarea oaspetilor participanti.

 

Ce trebuie sa mai ai in vedere?

Daca in randurile anterioare te-am lamurit cu privire la stil, design, cromatica si alte elemente, va trebui sa mai ai in vedere si cateva elemente administrative" cu privire la invitatiile de nunta.

- Stabileste-ti un buget alocat invitatiilor, pe care sa nu-l depasesti.
- Rezolva problema" invitatiilor din timp - nu vrei sa ai aceasta grija pe ultima suta de metri inainte de eveniment.
- Anunta nunta cu 4-6 luni inainte, pentru a te asigura ca cei pe care ti-i doresti aproape nu isi vor face alte planuri.
- Trimite invitatiile TUTUROR, cu 6-8 saptamani inainte de nunta. Nu conteaza daca unii ti-au spus deja ca nu vor putea ajunge - toti invitatii sunt la fel de importanti.
- FOARTE IMPORTANT: cand comanzi invitatiile, cere si cateva in plus. Chiar daca ai o lista completa a tuturor celor care ti-au confirmat prezenta, nu poti sti niciodata cum omiti sa inviti pe cineva. O rezerva" este astfel mai mult decat indicata.

 

Newsletter