Home Moda Ghid anual de shopping: cum face cumpărături o femeie deșteaptă

Ghid anual de shopping: cum face cumpărături o femeie deșteaptă

Ghid anual de shopping: cum face cumpărături o femeie deșteaptă
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Miercuri, 07.02.2024

Fiecare lună a anului 2024 vine cu noi reduceri la articole vestimentare și nu numai. Află ce categorie de haine găsești la un preț foarte bun în diferite perioade, pentru a te încadra atât în bugetul personal, cât și în bugetul de nuntă și pentru a arăta mereu chic. 

Satisfacția de a avea un nou articol vestimentar în garderobă nu poate fi comparată cu nimic, atunci când vorbim de pasiunea pentru shopping. Viitoarele mirese trebuie să își investească în mod chibzuit și eficient banii în anul 2024, astfel încât să se încadreze și în bugetul de nuntă, dar și în bugetul de familie și să arate bine în orice context.

femeie probeaza rochie alba

Viitoarele mirese vor lua magazinele cu asalt de fiecare dată când acestea anunță reduceri masive sau lichidări de stoc. Acestea sunt ocaziile perfecte pentru a cumpăra lucruri noi, dar puține femei știu că în fiecare lună pot investi în anumite piese vestimentare, astfel încât să se bucure de haine noi la un preț avantajos.

Ce haine cumperi în primele trei luni ale anului?

femeie la cumparaturi

Luna ianuarie este destul de săracă în vânzări pentru magazine, deoarece vine după decembrie, când oamenii cheltuiesc sume mari de bani pe cadouri. Chiar din prima săptămână a anului poți găsi reduceri substanțiale la colecțiile de toamnă-iarnă în magazine, de aceea îți poți cumpăra lucruri pe care nu ți le-ai permis până acum. Îți poți cumpăra un palton sau o nouă geacă pe cu siguranță o vei purta atât în sezonul rece, în care faci cumpărăturile, cât și anul viitor.

Luna februarie, în schimb, este momentul ideal pentru a investi în accesorii de iarnă precum eșarfe, mănuși, botine, cizme, reduse toate la sfârșitul lunii. De asemenea, este momentul ideal pentru a investi în bijuterii cu ocazia Valentine's Day sau Dragobete. Viitorii miri pot profita de această ocazie pentru a-și cumpăra verighetele la un preț foarte bun.

În luna martie, pe de altă parte, vei găsi cele mai bune oferte și reduceri la haine de primăvară-vară, dar și la geamantane. Este bine să fii pregătită din timp pentru luna de miere, de aceea martie este momentul potrivit pentru a-ți achiziționa geamantanul perfect la un preț foarte bun.

Ce oferte la articole vestimentare găsești în lunile aprilie, mai și iunie?

femeie probeaza bluze

Lunile aprilie, mai și iunie sunt bogate în oferte pentru articole vestimentare atât pentru sezonul de vară, cât și pentru sezonul ploios. Spre exemplu, în luna aprilie vei găsi reduceri consistente la haine care te protejează de ploaie, la pelerine, pentru că magazinele se grăbesc să scape de colecția de iarnă pentru a face loc colecției de vară. Așadar, în aprilie îți poți cumpăra un pardesiu pe care să îl păstrezi în garderobă pentru o viitoare toamnă ploioasă.

Luna mai vine cu noutăți pe planul articolelor vestimentare, dar cu siguranță vei găsi un pulover de cașmir perfect pentru tine la o reducere substanțială, deși ai fi tentată să cumperi sandale sau costum de baie pentru mult așteptata lună de miere.

În luna iunie, pe de altă parte, când vremea se încălzește vei găsi reduceri consistente la articole vestimentare sportive, dar și la încălțăminte de primăvară și vară. Pantofii și săndalele de primăvară intră la reduceri și vei avea câteva luni la dispoziție să le folosești, după ce le vei achiziționa la un preț foarte bun.

Lunile iulie, august și septembrie vin cu reduceri fierbinți pentru viitoare mirese

femeie cu palarie la cumparaturi

Luna iulie vine cu reduceri substanțiale la costume de baie, îndeosebi în a doua jumătate a lunii. Profită de aceste reduceri pentru a-ți achiziționa costumul perfect pentru luna de miere.

În luna august magazinele fac loc pentru colecțiile de toamnă-iarnă așa că te vei putea bucura de reduceri masive la articolele de vară, de la rochii, pantaloni scurți, tricouri, maieuri și sandale. Nu ar fi rău să îți achiziționezi câteva elemente pentru sezonul următor.

Luna septembrie este deja prima lună de toamnă, dar încă foarte călduroasă și însorită, deci vei avea nevoie de o pereche de ochelari de soare și cu siguranță nu îți va strica și o geantă de plajă foarte încăpătoare. Profită de reducerile din luna septembrie pentru a găsi articole vestimentare utile în cazul în care vei pleca în luna de miere pe meleaguri însorite atunci când în România este frig.

Ce haine interesante îți poți cumpăra în ultimele trei luni ale anului

femeie cumpara black friday

Luna octombrie vine cu reduceri semnificative la articole vestimentare precum jachete sau alte piese ușoare care pot fi purtate în sezonul toamnă-primăvară, dar și la jeanși și pantaloni la prețuri mai mult decât acceptabile.

Luna noiembrie este deja cunoscută și în Romnânia ca „luna Black Friday”, de aceea vei găsi pe tot parcursul acestei luni tot felul de reduceri la produse care te atrag, te interesează și sunt de folos. Cu siguranță în această perioadă vei găsi voalul de mireasă mai ieftin, rochii de mireasă reduse semnificativ, pantofii perfecți pentru ziua nunții tale cu câteva sute de lei mai ieftini, dar și alte articole vestimentare. Și bijuteriile de lux sunt reduse de Black Friday la un preț mult mai mic. Luna noiembrie este momentul ideal să investești în inelul de logodnă.

Decembrie, luna cadourilor, este cea în care poți achiziționa piese vestimentare perfecte pentru vremea rece, paltoane groase, cizme călduroase din piele căptușită reduse semnificativ înaintea Crăciunului sau imediat după Crăciun.

Investește inteligent în garderoba ta în fiecare lună a anului și bucură-te de banii economisiți pe care îi poți investi în bugetul nunții tale!

Surse foto: pexels.com

Surse articol: pinterest.comharpersbazaar.com

Newsletter