Home Nunta Organizare nunta Dansul mirilor la Arthur Murray - pasi memorabili, la inceputul unei seri perfecte

Dansul mirilor la Arthur Murray - pasi memorabili, la inceputul unei seri perfecte

Dansul mirilor la Arthur Murray - pasi memorabili, la inceputul unei seri perfecte
Alexandra Ion
Marţi, 26.01.2016
Ati inceput pregatirile pentru nunta si vreti sa iasa totul perfect? Ati pus la punct fiecare detaliu? Mai este un singur lucru care nu poate fi neglijat: primul dans in calitate de sot si sotie.

Dansul mirilor reprezinta si primul pas impreuna in viata. Acest dans este o cale de expresie a trairilor si a sentimentelor cuplului, combinand intr-un mod armonios emotiile, comunicarea, miscarea si muzica.
Dansul miresei ramane un moment special in filmul nuntii, fiind clipa in care cei doi proaspat casatoriti plutesc impreuna pe ritmurile muzicii. Primul dans reprezinta totodata si cel mai frumos moment pe ringul de dans, care deschide petrecerea serii de nunta.

Daca visati sa aveti un dans de poveste pe care sa nu-l uitati niciodata si care sa-i impresioneze pe invitati, alegeti un dans care va reprezinta si in care sa va transpuneti povestea de iubire in pasi de dans.

La studioul de dans Arthur Murray, specialistii Arthur Murray va vor ajuta sa scapati de griji si emotii, pentru ca in ziua nuntii sa fiti pregati pentru acest moment special din viata.

Oricine poate dansa, nu trebuie sa va lasati intimidati daca inca nu sunteti buni dansatori. Conteaza sa va miscati in ritmul vostru, sa va simtiti bine atunci cand executati anumiti pasi si sa reusiti sa transmiteti si invitatilor fericirea pe care o simtiti in suflet.

Iata trei sfaturi de care sa tii cont inainte de a alege dansul mirilor:

1. Incearca sa intelegeti ce anume vreti sa dansati -fiecare stil de dans are o savoare proprie, este important sa o gasiti pe cea mai apropiata voua.

La Arthur Murray, experienta de invatare a dansului mirilor este una sofisticata si deosebita. Inainte de a alege stilul de dansul potrivit pentru voi ca si cuplu, instructorii vor face demonstratii de dans, pentru ca voi sa va faceti o idee clara despre cum ar putea arata dansul vostru in fata invitatilor.

2. Tine cont de rochie, ringul de dans, pantofi- Un dans reusit va fi adaptat perfect nuntii

Pentru anumite dansuri, ai nevoie de un ring cu o suprafata generoasa, iar o rochie voluminoasa de mireasa poate masca in mod nefericit pasii pe care mireasa ii executa. Este extrem de important ca inainte de alegerea dansului, sa discutati despre nunta, stilul ei, spatiu si alte detalii care pot influenta dansul.

3. Dansul trebuie ales in functie de melodia voastra preferata

E ideal sa alegeti dansul in functie de o melodie preferata, melodia voastra sau una care poate deveni relevanta pentru voi. Atunci cand dansati pe o melodie care va place, va veti relaxa mai usor si veti simti placerea de a dansa.

Despre Arthur Murray - www.arthurmurray.ro
A doua cea mai veche franciza din Statele Unite, brandul Arthur Murray este renumit in intreaga lume si este cea mai extinsa retea de scoli de dans de societate, cu peste 280 de studiouri deschise in 24 de tari.
Primul studio Arthur Murray din Romania este deschis din aprilie 2014 la et. 2 al cladirii din str. Nicolae Caramfil nr. 87.

Istoria studiourilor de dans Arthur Murray a inceput in 1912, datorita lui Arthur Murray, un simbol American al succesului in antreprenoriat si al dansului de societate.

Coregrafii Arthur Murray colaboreaza adesea cu echipele de filmare de la Hollywood si teatrele de pe Broadway, ajungand sa semneze coregrafii in pelicule referinta in lumea dansului precum "Dirty Dancing", "Scent of a Woman", "Beauty and the Beast", "Dance with me".

Newsletter