Home Nunta Organizare nunta Care sunt gadgeturile pe care ar trebui sa le ai si tu la nunta pentru amintiri de neuitat

Care sunt gadgeturile pe care ar trebui sa le ai si tu la nunta pentru amintiri de neuitat

Care sunt gadgeturile pe care ar trebui sa le ai si tu la nunta pentru amintiri de neuitat
Corina Naftanaila
Marţi, 17.08.2021
Nunta este un eveniment de neuitat pentru toate cuplurile. Investitiile financiare, de timp si de energie sunt semnificative pentru a organiza ceea ce ar trebui sa fie pentru fiecare o zi magica, de neuitat.

Pentru a capta cat mai bine atmosfera acestei zile speciale si pentru a avea amintiri extraordinare, multe persoane apeleaza la echipe de profesionisti care sa inregistreze si sa editeze imaginile acestui eveniment. Cu toate acestea, dezvoltarea noilor tehnologii ne permite, de la an la an, sa dam mai multa libertate creativitatii pentru a surprinde cele mai frumoase momente ale unei nunti. Daca si tu iti doresti sa retraiesti si peste ani, cu aceeasi emotie, farmecul nuntii tale, iata cateva gadgeturi pe care ar trebui sa le ai in vedere pentru ziua nuntii.

Drona

Folosite deja de fotografii faunei salbatice, dar si de vloggeri de pe YouTube, dronele sunt echipamente din ce in ce mai frecvent folosite pentru evenimente speciale, chiar si pentru nunti. Nu ai nevoie de bugetul unei productii de televiziune. Multe companii care asigura servicii foto si video pentru nunti au inceput sa includa in ofertele lor si filmari cu drona. Acest dispozitiv iti ofera imagini de la inaltime, care vor completa intr-o maniera inedita si fermecatoare filmarea de la nunta ta.

Telefoane cu camera performanta

Chiar daca tu si partenerul tau ati angajat o echipa care sa se ocupe de fotografii si filmare, exista momente amuzante sau emotionante care sunt ratate, deoarece fotograful sau cameramanul nu poate fi chiar in fiecare clipa alaturi de voi. Pentru a capta astfel de momente sau cele care au semnificatie profunda pentru tine, foloseste-ti telefonul. Majoritatea camerelor de pe cele mai recente modele de telefoane Samsung, de exemplu, sunt de o calitate comparabila cu cea a aparatelor profesioniste, asa ca toate fotografiile pe care le vei face vor fi de o calitate extraordinara. Detali aici

persoana care face poze la nunta

Proiector

Pentru ca nunta este un moment crucial din viata ta, care practic marcheaza un nou inceput alaturi de persoana iubita, emotiile sunt la cote maxime in timpul unui astfel de eveniment. Pentru a da o dimensiune si mai profunda acestui ceremonial, poti introduce in cadrul evenimentului, de exemplu, la momentul discursurilor, un videoproiector. In felul acesta puteti impartasi cu familiile voastre si cu ceilalti invitati alte momente frumoase din viata voastra: poze din copilarie, de la scoala, din prima vacanta petrecuta impreuna sau din locurile care au insemnat ceva special pentru relatia voastra. Este o modalitate sensibila si frumoasa de a va valorifica trecutul, dar si de a pune in evidenta felul in care relatia voastra s-a dezvoltat de-a lungul timpului.

Stick-uri USB personalizate

Dupa nunta, va puteti gandi la un cadou deosebit pentru membri familiei, dar si pentru ceilalti invitati de la eveniment. Pentru ca toata lumea isi va dori un suvenir de la celebrarea iubirii voastre, o optiune foarte frumoasa sunt stick-urile USB personalizate. Pe aceste dispozitive puteti pune fotografii cu voi si persoanele carora le vor fi transmise, clipuri din momentele cele mai frumoase si mai emotionante ale ceremoniei si, poate, un bilet de multumire pentru participarea lor. Stick-urile pot fi gravate cu numele mirilor si data nuntii. In felul acesta toate persoanele care au participat la evenimentul vostru pot avea o amintire deosebita alaturi de miri.

Nunta ta este cu siguranta un moment pe care vei dori sa ti-l amintesti in toate detaliile si, peste ani, vei vrea sa-l impartasesti cu copiii si chiar cu nepotii tai. Noile tehnologii disponibile in prezent ne ajuta, mai mult ca niciodata, sa pastram amintirile acestor evenimente speciale din viata noastra, asa ca nu ezita sa le folosesti!

Sursa foto: Pexels.com

Newsletter