Home Nunta Organizare nunta 5 lucruri pe care putini ti le vor spune despre ziua nuntii

5 lucruri pe care putini ti le vor spune despre ziua nuntii

5 lucruri pe care putini ti le vor spune despre ziua nuntii
Ana Munteanu
Joi, 18.10.2018
O nunta este un moment cu adevarat special, doar ca magia unui astfel de eveniment dureaza in realitate cateva zeci de minute, pentru ca in rest va trebui sa fii mereu atenta ca totul sa iasa bine, mai ales atunci cand voi doi va asumati organizarea nuntii. In plus, peste tot acest stres te vei mai trezi si cu o mare de emotii, asa ca nu trebuie sa te mire faptul ca sunt sanse mari ca noaptea nuntii sa arate diferit fata de modul in care ti-ai imaginat-o. Ati stabilit data, ati rezolvat cu locatia, ati petrecut sute de ore discutand despre invitati, despre invitatii, meniu, cine va canta la nunta, cum vor arata fetele de masa, florile, cum va arata tortul si cum va veti organiza cu primirea invitatilor care au nevoie si de cazare. Desigur, nu trebuie sa uitati nici decorul pentru dormitor si lenjeria pentru patul nuptial , desi nimeni nu poate garanta ca la finalul serii nu o sa dormiti neintorsi.

1. Uita toate filmele cu nunti pe care le-ai vazut pana acum

Miri sarutandu-se

Daca iti vei raporta succesul unei nunti perfecte in functie de ceea ce ai vazut in filme, s-ar putea sa traiesti o mare dezamagire. Lucrurile poate vor arata la fel, dar in orice caz nu se vor resimti la fel, iar aici poti da vina pe stresul organizarii unei zile atat de importante. In orice caz, chiar si experientele extrem de stresante va vor lasa sa va bucurati in viitor de cateva povesti spectaculoase.

2. Sunt sanse foarte mari sa ramai nemancata

Ne-am exprimat gresit. Sansele sunt ca amandoi sa ramaneti nemancati sau doar sa apucati sa serviti pe fuga din meniul pe care l-ati ales cu atat de multa atentie. Si asta din cauza faptului ca in fiecare moment veti fi in centrul atentiei si veti fi nevoiti sa intretineti invitatii la nunta.

3. Fata o sa te doara de la orele de zambit

Ai angajat cameraman si fotograf ca sa surprinda fiecare moment al nuntii voastre, acum cum ar fi daca in jumatate din poze nu ai aparea zambind? Realitatea este ca te vei forta sa zambesti in fiecare moment, motiv pentru care pana la finalul serii muschii fetei se vor resimti serios.

4. Veti cauta sa petreceti cateva momente singuri

Si nimeni nu va va condamna pentru asta. Pana la urma, la nunta vor veni cei mai buni prieteni si familiile voastre, dar asta nu inseamna ca nu veti cauta cateva momente de respiro, departe de haosul si galagia de la petrecere.

5. Nu totul va merge conform planului

Daca esti perfectionista, atunci va trebui sa inveti sa te temperezi putin in ziua nuntii, pentru ca nu totul va merge conform planului. Unele flori ar putea ajunge prea tarziu, sonorizarea ar putea avea unele probleme sau mancarea sa nu fie pe gustul tuturor invitatilor. Astfel de lucruri se intampla si trebuie rezolvate cu cat mai mult calm posibil.

Cel mai bine este sa invatati sa va bucurati unul de celalalt chiar si atunci cand motivele de stres sunt foarte mari si sa le depasiti impreuna. Pentru ca, pana la urma, asta este casatoria, nu?

 

Newsletter