Home Nunta Organizare nunta 10 lucruri pe care sa le faci in prima zi dupa nunta

10 lucruri pe care sa le faci in prima zi dupa nunta

10 lucruri pe care sa le faci in prima zi dupa nunta
Ioana Marinescu
Joi, 10.08.2023

Dupa o zi magica, petrecuta alaturi de familie si prieteni, cu mancare buna si dans, este absolut normal sa fii epuizata. Ai trecut prin sute de ore de planificare, numeroase apeluri telefonice, nopti nedormite, petreceri pre-nuptiale si o avalansa de emotii - tu si partenerul tau meritati un adevarat repaus si relaxare dupa marea zi! Pentru cei care nu pleaca imediat in luna de miere, iata cateva sugestii pentru cum puteti petrece acel moment.

 

Relaxati-va

Aceasta este cea mai evidenta activitate, dar este extrem de importanta. Ati petrecut, cu siguranta, ultima saptamana la foc continuu, asa ca o pauza este binemeritata. Treziti-va tarziu, luati micul dejun in pat si bucurati-va de moment.

Oficializati casatoria pe retelele de socializare

Nimic nu este oficial pana nu apare pe retelele de socializare, nu-i asa? Acum este momentul sa va schimbati statusul in "Casatoriti" si sa ii anuntati si pe cei care nu au primit invitatia la nunta ca ati devenit o familie.

Deschideti cadourile

Deschiderea cadourilor de nunta este un moment frumos, pe care veti dori sa il faceti impreuna.Bucurati-va de ce ati primit si imaginati-va cum veti folosi fiecare obiect.

Faceti curatenie

Daca ati avut invitati acasa, este un moment bun sa faceti curatenie. Nu este nevoie sa mutati mobila, ci doar sa reorganizati lucrurile si sa va puneti la punct spatiul in care urmeaza sa va petreceti tot restul vietii. Va fi o activitate relaxanta!

Faceti bagajele pentru luna de miere

Abia asteptati sa plecati in luna de miere, in prima calatorie ca sot si sotie? Profitati de aceasta zi sa va faceti bagajele.

Intalniti-va cu familia si cu prietenii

Fie ca va invitati apropiatii la voi acasa sau va intalniti la o cina usoara, sigur va fi un moment frumos pentru toata lumea. Nu va exista presiunea tinutei si a machiajului si toata lumea va fi relaxata.

Organizati un brunch

Daca aveti energie, puteti organiza un brunch cu apropiatii a doua zi dupa nunta. Pregatiti un meniu usor si multa apa, ca invitatii sa se hidrateze dupa o noapte de petrecere.

Mergeti la Spa

A doua zi dupa nunta este un moment bun sa faceti un masaj in care sa scapati de toata tensiunea acumulata odata cu organizarea evenimentului. Alegeti tratamente faciale, bai relaxante, sauna, orice activitate va face cu ochiul.

Planificati intalniri cu prietenii

Iniante de nunta sigur v-ati neglijat viata sociala, dar acum este un moment bun sa recuperati. Discutati cu prietenii vostri si organizati iesiri - pot fi si separate, fiecare cu amicii sai.

Comandati mancare la domiciliu

Sigur nu aveti chef de gatit, asa ca pregatiti o zi in care sa comandati mancare si sa va uitati la seriale. Meritati sa va deconectati de tot si sa petreceti timp doar cu voi.

Newsletter