Home Nunta Accesorii Nunta Verighetele de argint, din nou la moda: modele si idei

Verighetele de argint, din nou la moda: modele si idei

Verighetele de argint, din nou la moda: modele si idei
Gabriela Popa
Joi, 06.09.2012

Verighetele de argint sunt o alegere cel putin neconventionala pentru ziua cea mare, insa pentru sarbatorirea nuntii de argint, a 25 de ani de casnicie, ele sunt chiar o traditie. Indiferent care este ocazia cu care vrei sa cumperi aceste bijuterii, verighetele de argint se remarca prin designuri inedite si in ultima perioada chiar au revenit in forta.

Verighetele de argint sunt ideale pentru reinnoirea juramintelor de nunta sau chiar pentru ziua cea mare!

Verighetele de argint, din nou populare

Beneficiul numarul unu al verighetelor de argint, este, asa cum probabil deja v-ati gandit, pretul. Verighetele de argint nu va vor afecta bugetul de nunta si pot fi cel putin la fel de frumoase ca verighetele din aur. Exista posibilitatea sa cumparati verighete din argint care, in componenta lor sa aiba si alte metale precum aur galben sau aur alb. O noua tendinta in materie de bijuterii de nunta, fie ca vorbim de verighete sau de inele de logodna, este melanjul de metale, cu aspect modern, ce face ca podoabele de nunta sa aiba un aspect cromatic inedit si de impact.

Verighete din argint

Datorita diferentei mari de pret intre argint si aur, mai ales pe o perioada de criza, verighetele din argint au cunoscut o adevarata revenire in forta. Verighetele din argint au, pe langa acest beneficiu, un aer retro, aduc cu ele nostalgia timpurilor trecute. Avand in vedere ca unul dintre cele mai importante trenduri ale anului 2012 a fost si inca este moda vintage, verighetele din argint si inelele din argint nerafinat vor creste in continuare in popularitate.

Verighete de argint sunt durabile

Argintul, la fel ca aurul, este un metal pretios si foarte durabil, tocmai de aceea este un foarte bun material pentru verighete, care trebuie sa  tina pentru tot restul vietii.  Alegerea verighetelor pentru nunta este un moment foarte important: ele trebuie selectate cu grija si trebuie sa corespuna preferintelor ambilor parteneri. Simbolul unitatii si iubirii vesnice trebuie sa fie confectionat dintr-un material durabil si pretios, cum este argintul.

Desi aurul este considerat a fi mai de valoare, in primul rand datorita luciului specific, verighetele de argint pot fi la fel de durabile si de frumoase, avand in vedere populariatea verighetelor din aur alb, care imita foarte bine stralucirea tipica a argintului rafinat.

Verighete argint

Verighete de argint cu model

Fie ca vei opta pentru verighete din argint simplu sau pentru verighete din otel de tipul stainless steel, aceste bijuterii se remarca printr-o mai mare generozitate atunci cand vine vorba de inovatia in design. Acum vei putea cumpara verighete din argint cu aer baroc, cu incrustatii negre sau cu aspect mat.

Verighete argint model

Verighetele din argint sunt mult mai usor de personalizat si de modificat, la un cost mult mai mic decat verighetele din aur. Daca doresti un anumit design sau un anumit mesaj pe inelele iubirii eterne, tot ce trebuie sa faci este sa cumperi verighete din argint simple pe care apoi sa le personalizezi dupa bunul plac, indicandu-i bijutierului dorintele tale.

Ziua in care va veti jura iubire eterna va putea fi imortalizata in verighetele de argint pe care veti putea inscriptiona un mesaj sau un cuvant al carui inteles ascuns il veti cunoastete doar voi.

Verighete de argint


Tu pentru ce ai alege verighetele din argint? Pentru sarbatorirea a 25 de ani de casatorie sau chiar pentru nunta?

Newsletter