Home Nunta Accesorii Nunta Verighete din aur sau din platina?

Verighete din aur sau din platina?

Verighete din aur sau din platina?
Necunoscut
Joi, 08.05.2008
   Daca aurul reprezinta traditionalul, verigheta din platina este considerata noul trend in materie de bijuterii. Decizia de a opta pentru verighete din aur sau verighete din platina este bazata pe stilul fiecarui cuplu in parte. Cu toate astea, exista cativa factori care influenteaza decizia alegerii verighetelor.  Stilul

   Ce spune verigheta din platina despre tine?
Verigheta din platina te infatiseaza cu un look mai modern, pe cand cea din aur iti da un look traditional. In momentul in care te hotarasti asupra verighetei gandeste-te si la viitor, avand in vederea ca sunt mari sanse sa o porti tot restul vietii.

  Potriveste-ti verigheta cu restul bijuteriilor pe care le ai!

  Uita-te la colectia de bijuterii pe care deja o ai - e totul aur, sau e combinatie de aur si argint? Daca de obicei porti bijuterii din argint sau platina e firesc ca si verigheta pe care o cumperi sa fie din platina. Daca cuplul are pareri impartite pot sa aleaga verighete care sa contina ambele metale.  Calitatea!

  Pentru cei care se decid asupra aurului, trebuie sa stie ca aurul este mai valoros cu cat are mai multe carate, recomandat sa aiba minimum 14 - 18 k. Totodata un numar mare de carete inseamna o durabilitate mai redusa. Platina este cunoscuta ca fiind mult mai tare si mai durabil in timp.


   Reactiile alergice la metale!

   In cazul in care mirele sau mireasa au o reactie adversa la anumite metale este de preferat sa se aleaga verighete din platina datorita faptului ca acesta este un metal cu o puritate de peste 90 % si este hipoalergenic pentru majoritatea oamenilor.

   Pretul!

   Daca bugetul alocat cumpararii de verighete este unul destul de limitat ar trebui sa va orientati catre aur, care este mai ieftin decat platina. Daca totusi doriti o verigheta de culoare deschisa (gri) puteti opta pentru aurul alb care este o alternativa mai ieftina pentru platina.

   Indifernt de metalul pe care il alegeti sau banii pe care ii cheltuiti pentru achizitionarea unei verighete sa nu uitati ca aceasta exprima in primul rand dragostea si atasamentul pe care il exprimati persoanei iubite.

Newsletter