Home Nunta Accesorii Nunta Cand arta, natura si designul se imbina pentru a da nastere unor verighete de poveste, create intr-un atelier de bijuterii din Bucuresti

Cand arta, natura si designul se imbina pentru a da nastere unor verighete de poveste, create intr-un atelier de bijuterii din Bucuresti

Cand arta, natura si designul se imbina pentru a da nastere unor verighete de poveste, create intr-un atelier de bijuterii din Bucuresti
Ioana Marinescu
Marţi, 07.03.2023
Unicitatea acestor 10 modele create de atelierul de bijuterii Minionette te va lua prin surprindere. Designul fiecarui set de verighete este conceput sa redea o anumita idee, stare, iar inspiratia designerului a venit din zona de arta, natura si chiar cosmos. Tehnicile de realizare a bijuteriilor imbina iscusinta bijutierilor cu imaginatia designerului, fiecare model solicitand diferit creativitatea echipei care a lucrat la dezvoltarea acestor bijuterii.

Aceste seturi de verighete cu adevarat deosebite sunt create de atelierul de bijuterii Minionette, o destinatie pe care o recomandam cu drag atunci cand va doriti o bijuterie deosebita, cu un design inedit. Surpriza si mai frumoasa consta in faptul ca echipa Minionette va poate ajuta si cu dezvoltarea unui model custom, deci de la zero, pornind de la dorintele voastre. Dar pana atunci, hai sa descoperim povestea acestor 10 modele unice.

Written in Nature, cu viziunea lui Antoni Gaudi in gand

Organice si imprevizibile, verighetele Written in Nature sunt inspirate de unicitatea si frumusetea formelor organice. Avand un design care aminteste de epoca Art Nouveau si de uimitoarea Casa Batllo imaginata de Antoni Gaudi, verighetele Written in Nature aduc un strop de arta chiar pe mana ta.

verigheta 


Modelul de dama este incrustat cu un diamant stralucitor de 1.5 mm, un detaliu in perfecta armonie cu liniile elegante si unduite ale inelului.

Multiverse of Love, o imbratisare cosmica

Avand o textura deosebita, de inspiratie cosmica, verighetele Multiverse of Love sunt o invitatie la o iubire fara limite. Designul deosebit, realizat manual aminteste de suprafata unor corpuri ceresti indepartate. Iesite din comun, verighetele Multiverse of Love te vor fermeca prin neregularitatea texturii si prin stralucirile intense.

verigheta multiverse 

Dream of You and Me, romantism si valurile marii 

Verighetele Dream of You and Me ne duc cu gandul la valurile marii, brazdate de straluciri intense. Îmbratisarea fermecata a valurilor este transpusa in linia unduita a verighetelor, linie care reprezinta si punctul de intalnire dintre cei doi indragostiti. Într-o armonie perfecta, verighetele Dream of You and Me celebreaza unitatea, cat si unicitatea fiecaruia.

verigheta dream of me and you 

Verigheta de dama este incrustata cu diamante albe, verzi si albastre de dimensiuni diferite, scufundate usor in material, iar verigheta barbateasca are o personalitate plina de farmec, cu al sau contur imprevizibil.

Let's talk Mondrian, un omagiu adus artei abstracte si pictorului Piet Mondrian

Minimalism, echilibru si arta. Inspirate de lucrarea numita Compozitia Nr. 6 a pictorului Piet Mondrian, verighetele Let's Talk Mondrian sunt formate din linii drepte, verticale si orizontale, sapate adanc in grosimea inelelor. Acestea se intersecteaza din loc in loc dand nastere unor forme abstracte.

let's talk mondrian 

Finisajul lucios al verighetelor si liniile adanci, accentuate cu rodiu negru se imbina perfect pentru a da viata si personalitate acestui model.

Spotted Love, dragoste si verighete in epoca de piatra

Avand un aer usor arhaic si neconventional, verighetele Spotted Love sunt inspirate de epoca de piatra. Modelul este realizat manual pentru a obtine acele adancituri in grosimea inelului. Contrastul este obtinut prin aplicarea unui strat de rodiu alb, urmat de rodiu negru si finisarea usoara a zonelor mai inaltate pentru a pune in valoare volumetria modelului.

spotted love 

Earth Stripes si urmele pamantului

Avand un aspect mat, textura verighetelor Earth Stripes ne reaminteste de legatura noastra cu unul din elementele de baza, pamantul. Liniile neregulate strabat latimea celor doua verighete, fiind puse in evidenta de un strat fin de rodiu negru.

verighete earth stripes 

Express Your Love, o explozie de experiente prin lentila lui Jackson Pollock

Inspirate de pictorul american Jackson Pollock si de curentul expresionismului abstract, verighetele Express Your Love isi propun sa exprime momentele explozive, gasirile si regasirile unui cuplu. Viata in doi este o experienta transformationala, un cumul de trairi si emotii in care echilibrul arata in fiecare zi altfel.

True Nature si scoarta de copac

Surprinzatoare si neconventionale, verighetele True Nature redau textura neregulata a scoartei de copac. Avand un aspect brut, inspirat de frumusetea naturii, acest model cucereste de la prima vedere.

verighete true nature 

Bubble Dreams, promisiunea unei iubiri surprinzatoare

Verighetele Bubble Dreams se remarca prin mixul neconventional intre designul simplu si elegant, intrerupt neasteptat de urmele unor sfere de mici dimensiuni, care si-au lasat definitiv amprenta pe material. Realizate manual si finisate diferit astfel incat elementul distinctiv sa iasa in evidenta, verighetele Bubble Dreams poarta promisiunea unei iubiri mereu surprinzatoare.

verighete bubble dream 

Traces of You, minimalismul art deco si liniile de forta

Cu un design inspirat de curentul Art Deco, verighetele Traces of You se fac remarcate prin valurile oblice care traverseaza fiecare inel. Forma unduita a acestora formeaza o inlantuire de straluciri plina de farmec.

traces of you 

Newsletter