Home Nunta Accesorii Nunta Nunta de argint: verighete, lumanari, torturi

Nunta de argint: verighete, lumanari, torturi

Nunta de argint: verighete, lumanari, torturi
Corina Lesan
Marţi, 19.03.2013

In ultimul timp, sarbatorirea nuntii de argint capata din ce in ce mai multa popularitate printre cuplurile casatorite. Si, incetul cu incetul, practica bisericeasca da semne de schimbare, de adaptare la modificarile de perceptie si interes ale enoriasilor. Astfel, sunt multe biserici in care sunt permise lumanarile, purtate de nasi, ca la prima cununie. Astfel, verighetele si lumanarile isi pastreaza valoarea si sensul in ritualul bisericesc. Despre tort nu pot sa va spun decat ca ramane personajul principal al petrecerii laice.


Nunta de argint: verighetele

Poate ca cel mai important si emotionant simbol al nuntii de argint este adaugarea pe inelar a verighetei de argint... Semnificatia ei, ca si la nunta din tinerete, este acelasi cerc, forma perfecta in univers, fara inceput si fara sfarsit. Asa cum isi doresc toti indragostitii, asa cum pot sa o inteleaga doar cei care au reusit sa traiasca impreuna cei 25 de ani.

Verighete Belatriz
pentru nunta de argint
,
modele rafinate - asa cum sunteti dupa experienta celor 25 de ani de casatorie.


Vor arata superb pe inelar, alaturi de verigheta primei nunti...63 lei

33 lei

125 lei


Verighete Gerstner
pentru nunta de argint,

in sute de modele sunt executate in Germania. Pot fi comandate cu sau fara diamante, modelele fiind orientative. Preturile difera in functie de model, gramaj, diamant, manopera etc. Pentru oferta de pret contactati direct distribuitorul.

 Verighete Joy Silver
pentru nunta de argintImbina farmecul cu distinctia simplitatii si protectia pe care argintul o ofera.

Fiecare model prezentat costa 89 lei.


Aveti libertatea de a va cumpara nu neaparat verighete de argint, ci din aur alb, care se intretine mai usor, nu se innegreste odata cu trecerea timpului si nici nu se va toci in timp.

Iata cateva modele de verighete potrivite trecerii pragului celor 25 de ani de casnicie. Preturile (per pereche) sunt orientative.

Bijuteria Amaris (aur alb)

Bijuteria Zehava Jewelry (aur alb)
3600 lei
3600 lei
Verighete cu diamante - 4300 lei
4750 lei
Diamond Boutique (aur alb)

1140 euro
1580 euro

 Bijuteria Roberto Jewellery (aur alb)

Bijuteria Teilor (aur alb)
3133 lei
3615 lei
Bijuterian Rubinul (aur alb)
1850 lei
1600 lei
Traser Gold (aur alb)
1989 lei
2295 lei

Nunta de argint: lumanarile


Daca ritualul bisericesc nu presupune o slujba de casatorie, ci doar de recunostinta si multumire, nici „accesoriile" nu sunt prevazute explicit. In amintirea nuntii din tinerete vi se ingaduie sa aveti lumanari, dar nu la toate bisericile din tara. Discutati inainte si puneti la punct ce se poate face sau nu.

In general, lumanarile sunt exact ca si cele de la nunta de acum 25 de ani. Ideal ar fi, daca le-ati pastrat pe undeva, sa le aveti exact pe acelea. Oricum, ideea este ca nu aveti restrictii de forma, model, decoratiuni. Totul dupa personalitatea voastra. Majoritatea celor in cauza aleg lumanari scurte sau de lungime medie, insa se pot alege, cu siguranta, si modele de lumanari lungi.

Iata cateva modele de lumanari oferite de furnizorii Karena.

Lumanari cu decoratiuni florale

Cele in forma de glob/sfera sau pe rotund sunt incantatoare prin jocul de culori si forme al petalelor. De asemenea, in feng shui, forma sferica, circulara simbolizeaza ca lucrurile merg ca "pe roate", favorizand armonia si bunastarea familiei.

furnizor Maison Daddoo

furnizor Petalia

 

Lumanari sculptate
Florile se ofilesc, lasand lumanarile goale si triste... Daca veti alege lumanari sculptate, atunci isi vor pastra aspectul incantator multi-multi ani, poate pana la nunta de aur :)

furnizor Dragstar - preturi cuprinse intre 50 si 145 lei,
in functie de complexitatea sculpturii si accesoriilor

Nunta de argint: torturile

Cand vine vorba despre dulciuri aniversare, nu exista restrictii si constrangeri. Doar numarul de invitati este cel care va duce la comandarea unui tort cu mai multe etaje. Daca sunt putini invitati, atunci puteti sa va desfatati alegand un model inedit si de marime mica sau medie. Puteti alege orice model de tort, de la cele clasice, rafinate, la cele mai indraznete si atipice. Important este sa fie „altfel" decat orice tort ati comandat sau ati facut pana acum la o reuniune in familie.


Cofetaria Pralina
Cofetaria Andalusia
Cofetaria Chez Manu
sugestie karena
Cofetaria Sweet Decor
Sugestie Karena


Desi nunta de argint, ca obicei romanesc, inca nu este o traditie stabila sau acceptata de cei mai multi dintre noi, asa se construiesc traditiile: incet, sigur, pas cu pas. Noi ti-am sugerat cateva idei, tu le vei personaliza si vei avea cea mai frumoasa nunta de argint.

In final, iti doresc spor si inspiratie in gasirea celor mai frumoase verighete, lumanari si torturi pentru nunta de argint!
Newsletter