Home Nunta Accesorii Nunta Mini torturile: o varianta originala si eleganta la nunta ta

Mini torturile: o varianta originala si eleganta la nunta ta

Mini torturile: o varianta originala si eleganta la nunta ta
Oana Vatra
Miercuri, 10.04.2013
    Ingenioasele modele de mini torturi pentru nunta sunt din ce in ce mai cautate, aceasta alegere fiind considerata o varianta originala si eleganta la nunta ta. Iesi din tipar alegand aceste mini torturi de nunta si vei vedea ca invitatii vor fi surprinsi placut si vor aprecia aceasta schimbare.    Mini torturile de nunta sunt o varianta cu adevarat eleganta pe care ai putea sa o adopti. Stim cu totii ca tortul este vedeta culinara a serii, asa ca toti invitatii asteapta momentul taierii lui cu nerabdare. Alegand aceasta varianta, vei demonstra originalitate, iar invitatii se vor simti mai rasfatati daca vor primi propriul mini tort in locul unei felii taiate la intamplare. Aranjamentele acestora construiesc iluzia unui tort cu etaje, dar la o privire mai de aproape iti dai seama ca este ceva mai special. Karena a selectat pentru tine cateva modele de mini torturi pentru nunta, asa ca te poti delecta privind aceste opere de arta create in laboratoarele cofetariilor.
 
 
                                                                 Cofetaria Dana
 
                                                                 Cofetaria Bristena
   
                       Cofetaria Arta
                  Cofetaria Bristena
             Catering Cristinne
             Cofetaria Bristena
   
                Catering Cristinne
          Cofetaria Bristena
   
            Cofetaria Bristena
               Cofetaria Bristena
   
             Cofetaria Bristena                      Cofetaria Bristena
   
                Cofetaria Saveur                 Cofetaria Saveur

 
             Cofetaria Saveur
                   Cofetaria Saveur
 
 
   Daca nu esti hotarata asupra modelului, atunci iti vin in ajutor maestrii cofetari care sunt dispusi sa creeze adevarate opera de arta pentru a fi pe placul tau, tu trebuie doar sa te decizi asupra gustului si modelului care s-ar potrivi perfect cu stilul nuntii tale. Iar ei o sa vina cu sugestii menite sa-ti faca alegerea mai usoara. Ai de ales dintre diverse arome si metode de ornare, asa ca poti alege daca mini torturile vor fi invelite in martipan, vor fi ornate cu frisca, ciocolata sau daca vor fi sub forma unor deserturi in cupe elegante. Poti alege sa fie ornate cu fructe, flori din zahar, figurine din martipan sau alte accesorii deosebite care sa se asorteze cu aranjamentele salii. Pentru a te inspira, iti oferim cateva imagini cu design-uri de mini torturi de nunta in speranta ca te vei duce la cofetarie cu idei clare despre cum va arata tortul vostru de nunta.
   
             Cofetaria Bristena           Catering Cristinne
   
            Catering Cristinne                 Catering Cristinne
   
                Catering Cristinne               Catering Cristinne
   
                Catering Cristinne                 Catering Cristinne
   
                    Catering Cristinne                   Catering Cristinne
   
                 Cofetaria Bristena
                Cofetaria Dana

 

    Dupa cum am vazut, cofetariile iti pun la dispozitie o multitudine de modele de mini torturi de nunta dintre care sa alegi combinatia perfecta de gust, forma, culoare si decor. Indrazneste sa ai un altfel de tort si sa-ti surprinzi placut invitatii. Unele cupluri aleg chiar sa daruiasca acestora mini torturi pe post de marturii, asa ca daca vrei sa le faci un cadou dulce apropiatilor, ai putea aborda aceasta varianta.

    Tu ai alege mini torturi pentru nunta in defavoarea tortului clasic?
 

 

Newsletter