Home Nunta Accesorii Nunta Marturii de nunta originale: 10 modele superbe

Marturii de nunta originale: 10 modele superbe

Marturii de nunta originale: 10 modele superbe
Florentina Ionescu
Marţi, 09.07.2013
Exista nenumarate variante si modele de marturii de nunta originale in ofertele furnizorilor Karena, de la traditionalele alune glazurate ambalate in saculeti de satin sau organza si pana la cutiute sau borcane mici personalizate, lumanari parfumate, brelocuri, magneti de frigider sau chiar oglinzi pentru doamne ori desfacatoare de bere pentru domni. Alegerea iti apartine in totalitate, insa daca vrei sa le oferi invitatilor tai un dar micut, dar deosebit, inspira-te din aceste 10 modele de marturii de nunta originale. Nu am uitat nici de domeniul finantelor, prin urmare, vei gasi in acest articol si informatii despre preturile pentru marturii de nunta originale.

Daruindu-le oaspetilor tai marturii de nunta originale, de fapt iti exprimi multumirea fata de ei pentru faptul ca au participat la celebrarea casatoriei tale. De obicei, marturiile de nunta sunt lasate pe mesele invitatilor la petrecerea de nunta, pentru ca acestia sa le ia acasa la final.

Daca esti in cautarea unor marturii de nunta originale - unele modele creative si memorabile - ei bine, trebuie sa stii ca pe piata exista un numar tot mai mare de stiluri de marturii inventive, care, cu siguranta, o sa ii surprinda in mod placut pe invitatii tai. Spre exemplu, cuplurile pot oferi oaspetilor orice fel de obiecte, de la un CD personalizat, pana la ghivece micute cu o planta sau cu o floare, seminte de diverse flori sau boabe de cafea in saculeti deosebiti. Desigur, in epoca moderna, poti reinterpreta ideea de marturie si sa inlocuiesti alunele glazurate cu mici prajituri, bomboane de ciocolata sau alte dulciuri. De asemenea, ai putea sa alegi daruri mici si elegante, cum ar fi o rama foto sau figurine de cristal personalizate cu numele voastre.

Iata cateva idei de actualitate pentru marturii de nunta originale: torturi de nunta in miniatura (o felie pentru fiecare invitat); cutii de bomboane de ciocolata; borcane cu miere / dulceata; o planta mica sau un rasad; un calendar handmade; boabe de cafea sau pliculete de ceai deosebite; cani de cafea; magneti pentru frigider; semne de carte; rame foto; brelocuri; sapunuri; bibelouri sau figurine de cristal; oglinzi cochete; cutiute de metal; lumanari parfumate.

Marturii de nunta originale: 10 modele superbe de la furnizorii Karena

Admira mai jos o galerie foto in care vei regasi o selectie cu cele mai frumoase modele de marturii de nunta originale, cu preturi; doar tu stii ce model ti se potriveste si ce model este conform cu stilul nuntii tale. Si nu uita: pune marturiile chiar sub nasul invitatilor tai!

Daca nu ai suficient spatiu pe masa si deja ai aranjat florile, lumanarile, meniurile si servetelele, atunci poti sa atasezi numele invitatilor tai de marturiile pe care vrei sa le daruiesti si, astfel, sa le folosesti pe post de place-card. Iar daca invitatii tai isi vor vedea numele pe marturie, vor sti ca acel obiect este al lor si ca il pot pastra drept amintire de la nunta ta.


Marturii de nunta originale: www.altfeldeinvitatii.ro, rama foto, pret: 2,50 lei

Marturii de nunta originale: www.altfeldeinvitatii.ro, semn de carte, pret: 1,50 lei

Marturii de nunta originale: www.e-accesorii.ro, rama foto, pret: 7,50 lei

Marturii de nunta originale: www.e-accesorii.ro, lumanare, pret: 10,59 lei

Marturii de nunta originale: www.mixevents.ro, marturie din scortisoara, pret: la cerere

Marturii de nunta originale: www.mixevents.ro, marturie din scortisoara, pret: la cerere

Marturii de nunta originale: www.fabricadeaccesorii.ro, borcanel cu miere, pret: 5,5 lei

Marturii de nunta originale: www.fabricadeaccesorii.ro, evantai elegant, pret: 3,9 lei

Marturii de nunta originale: www.e-accesorii.ro, lebada din cristal, pret: 6,90 lei

Marturii de nunta originale: www.fabricadeaccesorii.ro,sticla de vin, pret: 7,5 lei

Ce marturii de nunta originale au fost pe gustul tau? Pe care dintre ele ai fi dispusa sa le comanzi?

Newsletter