Home Nunta Accesorii Nunta Interviu cu Deliciu Mic - Marturii de nunta handmade

Interviu cu Deliciu Mic - Marturii de nunta handmade

Interviu cu Deliciu Mic - Marturii de nunta handmade
Oana Voncick
Duminică, 08.12.2013
Printre multitudinea de detalii pe care mirii trebuie sa le ia in considerare atunci cand isi organizeaza nunta, marturiile sunt o componenta importanta. Ele sunt amintirile pe care invitatii le vor pastra de la un eveniment special. Prin urmare, marturiile trebuie sa fie originale, memorabile si sa reprezinte simbolic viitorii sot si sotie.

Pentru o varianta aparte, noi va propunem marturiile handmade. Am stat de vorba si cu cei de la Deliciu Mic . Ce reprezinta Deliciu Mic si ce optiuni pentru marturiile ne nunta le ofera, aflati in interviul de mai jos.

O scurta prezentare a Deliciu Mic. Cum a pornit proiectul?  Cum ati ajuns si la marturii de nunta?

Deliciu Mic este locul unde prind viata ideile clientilor, impreuna cu ei iau contur figurine handmade unice, realizate din pasta polimerica necomestibila. Realizam de la cele mai simple bijuterii: cercei, brose, bratari si coliere unicat, la accesorii trasnite, figurine de tort pentru nunta, mire si mireasa personalizate, figurine pentru alte ocazii speciale, marturii si accesorii pentru evenimente deosebite.

Toate figurinele si accesoriile sunt realizate din pasta polimerica, un material foarte usor, ca aspect, asemanator martipanului, insa spre deosebire de acesta, nu se deterioreaza in timp.

 

 

 

 


 

Ce tipuri de marturii puteti realiza?

Realizam o gama foarte larga de marturii „fara limite" as putea spune, in functie de dorintele clientilor nostri. Marturiile pot fi realizate sub forma de magneti, pentru ca invitatii sa le poata pastra „la vedere",  pe frigider, de exemplu, pentru a putea rememora amintirea placuta de la nunta. Putem realiza inimioarele cu mire si mireasa, pasarele indragostite, joben si buchetul miresei, inimioarele cu initialele mirilor (vezi site oficial)

 


 

O alta idee inedita de marturii de nunta sunt animalutele indragostite, pentru cupluri nonconformiste, care doresc sa isi surprinda si amuze invitatii -  putem realiza orice fel de animalute, pe orice fel de inimioara suport.

 


 

Pentru a completa tema nuntii, putem alege figurine de tort personalizate dupa chipul si vestimentatia mirilor.

 


 

 

Care a fost cea mai inedita comanda pe care ati realizat-o?

A fost o idee unica pentru un eveniment ce a avut loc iarna, care a  impresionat toti invitatii. Dupa cununia civila a avut loc o petrecere restransa in familie, toti membrii familei si prietenii apropiati au fost uimiti cand si-au descoperit numele inscriptionat pe decoratiunile din Bradutul de Craciun, pe care le-au luat acasa dupa terminarea petrecerii.  Pentru ca surpriza sa fie completa, mirii s-au gandit si la un element reprezentativ pentru fiecare invitat in parte.

 


 

Cat de dificil este sa realizati marturiile?

Fiecare marturie handmade este lucrata cu atentie si multa pasiune. Pentru a fi cat mai autentice si originale, in realizarea lor nu folosesc matrite, singura unealta folosita este un bisturiu tocit "bun la toate". De aceea fiecare figurina este unica in felul ei.

Cateva recomandari de sezon. Ce marturii pot alege cei care se casatoresc in aceasta iarna?

Pentru cei ce aleg sa isi uneasca destinele iarna, le pot propune o serie de magneti reprezentativi acestei perioade: omuletul de turta dulce, omul de zapada, sau magneti/ornamente de brad „globuri personalizate" cu fiecare invitat sau familie, in parte.

 


 

Cateva tipsuri pentru mirii care vor, de exemplu, sa incerce sa isi faca singuri marturiile?

Dragi viitoare mirese,

Daca aveti ceva timp la dispozitie si simtiti nevoia sa va exteriorizati calitatile de artizan, nimic mai simplu: dupa ce ati ales tema nuntii, alegeti culorile de baza pe care sa va axati toate accesoriile, de la invitatii si meniuri pana la tort si figurinele de tort. Bineinteles marturiile de nunta trebuie sa se incadreze si ele in aceleasi game cormatice. Va propun un tutorial simplu, pentru marturii handmade: Borcanele cu Dulciuri.

 


Newsletter