Home Nunta mea Nunta mea 6 lucruri pe care sa nu le postezi pe Facebook dupa ce te logodesti

6 lucruri pe care sa nu le postezi pe Facebook dupa ce te logodesti

6 lucruri pe care sa nu le postezi pe Facebook dupa ce te logodesti
Violeta Ieremie
Duminică, 14.05.2017

A sosit si momentul cel mare dupa ce timpul a dovedit ca vreti sa va petreceti viata impreuna. Indiferent de contextul in care s-a petrecut cererea in casatorie, fie intr-un loc romantic, fie intr-o discutie, fie intr-o calatorie, emotiile sunt aceleasi si entuziasmul, cu siguranta, iti creste pulsul si te face sa radiezi.

Primul impuls este sa spui tuturor vestea, sa te urci pe cel mai inalt munte din lume si sa-ti strigi fericirea sau sa postezi pe Facebook, locul unde poti afla cel mai repede ce s-a mai intamplat. Desi momentul este intens, elegant ar fi sa mentii un oarecare suspans si sa impartasesti clipele frumoase cu cei dragi mai intai.

Iata ce nu ar trebui sa faci dupa ce iubitul tau te cere in casatorie.

Nu da detalii despre inel

Primul lucru evident este inelul. Oricat ar fi de frumos, de scump, de stralucitor, nu scrie pe Facebook pretul inelului de logodna. Desi este era informatiei si vrei ca toata lumea sa stie cat mai multe despre viata personala, pastreaza pentru tine misterul acestui detaliu.

Nu face video cu inelul de logodna

Dupa ce s-au mai linistit emotiile, un alt impuls ar putea fi acela de a face un filmulet cu inelul primit sa-l vada si ceilalti. In loc de asta, mai emotionanta ar fi povestea voastra de iubire, cum s-a petrecut momentul in care te-a cerut. In orice caz, acesta va fi urmatorul gand al celor care vor vedea vestea. Asa, poti sa le raspunzi inainte sa te intrebe.

doi oameni care s-au logodit

Nu scrie pe Facebook inainte sa-ti anunti familia si prietenii

Oricat de drag ti-ar fi Facebook-ul si oamenii cu care interactionezi in mediul virtual, viata reala se petrece, totusi, fata in fata. Corect, frumos si emotionant pentru cei apropiati este sa te vada radiind si sa-ti observe entuziasmul din voce.

Considera-i pe oamenii importanti o prioritate si amana momentul anuntului pe Facebook cateva ore sau zile.

Nu da detalii despre petrecere

Pentru ziua cea mare sunt invitatii care se dau persoanelor pe care le vrei alaturi. Surprizele, meniul si alte lucruri care i-ar putea interesa pe cei care vor veni se comunica personal. Facebook-ul este o optiune secundara unde faci anuntul logodnei si nu ai niciun control asupra celor care vad ceea ce scrii.

Transmiterea detaliilor doar persoanelor avizate te poate scapa de invitati nepoftiti care vor sa vina, insa nu au primit invitatie.

Nu scrie dupa fiecare cuvant hashtag

Din prea mult entuziasm, exista riscul ca dupa fiecare lucru scris sa pui hashtag, astfel fiind mai greu de inteles si obositor de citit pentru prietenii virtuali. In loc de asta, un lucru pe care il poti face, daca ai inclinatii literare, e sa-ti trimiti povestea unei reviste sau sa scrii pe propriul blog. Acolo ai posibilitatea sa scrii in intregime ce vrei sa afle oamenii si cum te simti.

Nu-ti schimba numele de profil

Dupa o astfel de veste, ai tendinta sa scrii peste tot numele tau si al iubitului sau sa-ti schimbi numele de familie. Insa este mai potrivit ca, macar pentru o perioada, pe Facebook sa-ti pastrezi identitatea. Desi te-a cerut de sotie, tu esti tot tu pentru prietenii tai care ar putea sa nu te mai gaseasca asa usor pe reteaua de socializare.

Newsletter