Home Cuplu Psihologia cuplului 10 lucruri pe care femeile mature nu le fac in relatii

10 lucruri pe care femeile mature nu le fac in relatii

10 lucruri pe care femeile mature nu le fac in relatii
Ioana Marinescu
Joi, 20.07.2023

Relatiile nu sunt deloc usoare, iar daca nu tii cont de nevoile celuilalt, lucrurile sunt si mai complicate. Afla care sunt lucrurile pe care femeile mature nu le fac niciodata in relatii.

 

Nu sacrifica alte relatii

Multe persoane se indeparteaza de prietenii lor in timpul unei relatii. Desi acest lucru este de inteles in perioada de "luna de miere", este important sa ne amintim ca prietenii si familia au fost in viata noastra mult mai mult timp decat partenerul. Femeile mature se asigura ca au un echilibru fericit intre toate persoanele dragi lor.

Nu uita sa-si multumeasca partenerul

Dupa ce ai fost intr-o relatie pentru o perioada, poate fi usor sa uiti sa apreciezi toate micile lucruri pe care partenerul tau le face pentru tine. Femeile mature realizeaza ca este un dar sa imparti viata cu cineva, asa ca nu uita sa spui "te rog" si "multumesc"!

Nu renunta la independenta financiara

Indiferent cat de bogat este partenerul tau, renuntarea totala la independenta financiara poate insemna, de fapt, renuntarea la independenta ta. Femeile mature nu trebuie sa ceara totul de la partenerul lor, le face sa se simta mandre si fericite sa poata cumpara lucruri cu banii lor.

Nu se concentreaza pe trasaturile negative ale partenerului

Femeile mature incearca sa tina cont de calitatile partenerului lor, nu de defecte. Se concentreaza pe lucrurile bune pe care partenerul lor le face si le spune, si incearca sa nu judece partenerul pentru defectele lor, intelegand in schimb ca si ele au defecte.

Nu renunta la visele lor

Femeile mature inteleg ca o relatie buna nu te trage in jos - in schimb, ar trebui sa scoata la iveala ce e mai bun in tine. O relatie buna te incurajeaza sa-ti urmezi visele, iar o femeie matura ar avea dificultati sa fie fericita intr-o relatie, daca ar inceta sa-si urmeze visele.

Nu cred ca versiunea lor de fericire este singura

Femeile mature inteleg ca ideea de fericire a fiecaruia este diferita. Daca partenerul lor se bucura de spatiu, ii ofera acest lucru, iar daca se bucura de afectiune, ii ofera acest lucru in schimb. Cel mai important, nu fac presupuneri despre cum sa-si faca partenerul fericit.

Nu renunta la respectul de sine

Este normal sa schimbi unele lucruri in timpul unei relatii, dar femeile mature nu le permit iubitilor sa le ia respectul de sine. De asemenea, ele nu vor accepta niciodata sa fie insultate sau sa li se vorbeasca cu superioritate si isi vor taxa partenerul de cate ori se va intampla asta.

Nu spun usor "Te iubesc"

Femeile mature inteleg importanta acestor trei cuvinte, asa ca lucreaza din greu pentru a pastra cuvintele speciale, indiferent de cat timp au fost cu partenerul lor. Nu spun "Te iubesc" la sfarsitul fiecarei conversatii - in schimb, le spun in momentele potrivite, pentru a le arata partenerului lor cat de mult ii apreciaza.

Nu renunta la fericirea lor

Femeile mature inteleg importanta fericirii lor si nu raman in relatii care nu le ofera asta.. Sunt constiente ca partenerul lor este o parte a fericirii lor si ar trebui sa fie cineva care sa le poata aduce stare de bine atunci cand se simt triste.

Nu simt ca trebuie sa fie mereu in contact cu partenerul lor

Femeile mature nu au nevoie de contact constant in relatiile lor, deoarece au propriile vieti ocupate. Sunt suficient de sigure pentru a avea incredere in partenerul lor atunci cand nu sunt cu acesta si considera ca trimiterea de email-uri si mesaje non-stop este o pierdere de timp.

Newsletter