Home Mireasa Rochii Mireasa Rochii de mireasa extravagante: modele si preturi

Rochii de mireasa extravagante: modele si preturi

Rochii de mireasa extravagante: modele si preturi
Oana Vatra
Duminică, 02.06.2013
Daca esti in cautarea unor modele de rochii de mireasa extravagante, atunci urmareste imaginile din acest articol. Karena a selectat pentru tine cateva modele si preturi pentru rochii de mireasa extravagante, care sa-ti puna in evidenta personalitatea puternica si care sa atraga toate privirile catre indrazneala de care dai dovada.
Rochiile de mireasa extravagante sunt o alegere indrazneata pentru o mireasa nonconformista sau care vrea sa iasa in evidenta printr-o tinuta care nu respecta intocmai tiparul traditional cu care s-a obisnuit deja toata lumea. Daca pentru nunta vrei sa alegi unul dintre indraznetele modele de rochii de mireasa extravagante, atunci sa stii ca ai de ales dintre rochii in culori neconventionale pentru o nunta, in culorii vii, sau in combinatii cu negru si gri.
 
De asemenea, poti alege croieli deosebite, care sa iasa in evidenta prin volum, falduri bogate, materiale scumpe si accesorii dispuse in mod inedit. Ramane la latitudinea ta daca vrei sa pastrezi traditionala culoare alba si vrei sa te evidentiezi prin croiala extravaganta sau daca pastrezi un model aparent obisnuit, dar care sa iasa in evidenta prin culorile tari si accesoriile deosebite.

Referitor la preturi pentru rochii de mireasa extravagante, acestea pot varia de la cateva mii de lei si pana la cateva mii de dolari sau euro, asa ca gandeste-te bine la bugetul de care dispui si, in functie de acesta, orienteaza-te catre un model care sa se incadreze si care sa fie pe placul tau.

Noi am specificat sub majoritatea imaginilor inclusiv preturile rochiilor, dar am adaugat si imagini cu modele de rochii de mireasa extravagante fara preturi care ne-au atras atentia si din care te-ai putea inspira in alegerea ce urmeaza sa o faci. Pentru a afla preturile lor, puteti contacta magazinul care este specificat sub poza pentru a cere o oferta.

   
             Elite Mariaj - 3960 lei
            Elite Mariaj - 4980 lei
   
       Avangarde Brides - 3470 lei
            Avangarde Brides - 2730 lei
   
        Avangarde Brides - 5940 lei
           Avangarde Brides - 5700 lei
   
      Avangarde Brides - 3500 lei           Avangarde Brides - 3920 lei
   
       Avangarde Brides - 3920 lei           Avangarde Brides - 3920 lei
   
          Sophia Tolli - 4110 lei
         Avangarde Brides - 5700 lei
   
          Sophia Tolli - 4010 lei           Vera Wang- 9950 lei
   
           Magic Dress - 1890 lei
           Magic Dress - 2590 lei
   
                     Miss Paris                      Miss Paris
   
                    Miss Paris                     Miss Paris
 
            Cosmina Englizian
               Cosmina Englizian
   
                     Cosmina Englizian                    Cosmina Englizian
   
                         Ersa Atelier
                       Ersa Atelier

 
                       Ersa Atelier                        Ersa Atelier

 

Asa cum am specificat si la inceputul articolului, indraznetele rochii de mireasa extravagante sunt alegerea perfecta pentru o femeie cu o personalitate puternica, o femeie careia ii place sa jongleze cu neconventionalul si care isi doreste sa fie intotdeauna in centrul atentiei.

Dupa cum am vazut din imaginile pe care vi le-am prezentat, ai de ales dintre numeroase modele si preturi de rochii de mireasa neconventionale, asa ca nu-ti ramane decat sa pleci prin magazine, sa probezi, sa te inspiri din orice imagine care iti atrage atentia si, daca nu gasesti nimic pe placul tau in magazinele din tara, iti poti crea rochia dorita la comanda. Astfel, vei fi sigura ca va fi asa cum ti-ai dorit si ca vei putea avea chiar si o rochie de mireasa extravaganta in model unicat.

Tu ai purta la nunta o rochie de mireasa extravaganta?

Newsletter