Home Mireasa Rochii Mireasa Invitatie pentru viitoarele mirese: lansarea colectiilor 2012 Rosa Clara si Aire Barcelona

Invitatie pentru viitoarele mirese: lansarea colectiilor 2012 Rosa Clara si Aire Barcelona

Invitatie pentru viitoarele mirese: lansarea colectiilor 2012 Rosa Clara si Aire Barcelona
Karena
De Karena
Joi, 29.09.2011
Lumea rochiilor de mireasa a atins in ultimii ani cel mai inalt nivel de pretiozitate si feminitate. Rochia de mireasa in prezent este cel mai puternic statement pe care o femeie il face in ziua nuntii ei, este un simbol al feminitatii, al elegantei, al personalitatii puternice care descrie acum o femeie. Rosa Clara si Aire Barcelona te invita, draga viitoare mireasa, sa admiri cele mai noi colectii!

ROCHII DE MIREASA: COLECTIA ROSA CLARA 2012

Intre linii moderne si detalii diafane

Ne-am obisnuit ca in fiecare an Rosa Clara sa uimeasca prin cele mai fine, mai delicate, mai pretioase detalii. Pentru 2012 detaliile acestea transforma rochiile de mireasa in adevarate opere de arta, fiecare rochie de mireasa oferind impresia unui fluture gata sa se desprinda in zbor, a unei flori gingase care isi unduieste petalele in bataia vantului. Fiecare rochie de mireasa este modelata sa impresioneze prin bun gust si feminitate desavarsita.

Iata numai cateva dintre frumoasele rochii de mireasa Rosa Clara, colectia 2012:

ROCHII DE MIREASA: COLECTIA AIRE BARCELONA 2012

Intre eleganta clasica si detalii artistice

Flori, volane, suprapuneri, insertii de dantela, broderii, funde, pliseuri, cristale, drapaje, toate aceste detalii se regasesc in colectia 2012 Aire Barcelona . Rochiile de mireasa de la Aire Barcelona surprind anul acesta mai mult ca oricand prin atentia acordata detaliilor artistice, fie ele clasice sau nonconformiste. In colectia 2012 regasesti toate modelele de rochii de mireasa, de la senzuala sirena la clasica linie in A potrivita oricarei siluete. 

Iti oferim cateva exemple de rochii de mireasa din colectia Aire Barcelona 2012:

Fie ca esti o printesa moderna Rosa Clara sau o mireasa pretioasa Aire Barcelona, Joi, 6 Octombrie 2011 este ziua cand rochia de mireasa a visurilor tale poate deveni realitate. Paseste in magazin (Bulevardul Unirii, nr.14, sector 4, Bucuresti), te asteptam cu cocktailuri delicioase si cu noile colectii Rosa Clara si Aire Barcelona intre orele 18.00-21.00. Urmareste prezentarea rochiilor de mireasa si lasa destinul sa isi urmeze cursul! 

Si nu uita: beneficiezi de o reducere de 10% la rochia de mireasa dorita pana la sfarsitul anului.

Newsletter