Home Mireasa Pantofi Mireasa Pantofii albastri, cel mai nou trend in materie de nunti in 2017

Pantofii albastri, cel mai nou trend in materie de nunti in 2017

Pantofii albastri, cel mai nou trend in materie de nunti in 2017
Andreea Baluteanu
Joi, 06.07.2017
Atunci cand iti alegi rochia, pantofii si accesoriile de nunta, apelezi la un mix de traditie, tendinte si, bineinteles, factor estetic. Dar, de cele mai multe ori, apare o contradictie intre cele mai de mai sus, iar tu te simti extrem de confuza.

Nu si de data asta! Pantofii albastri, cel mai nou trend in materie de nunti in 2017, sunt imbinarea perfecta dintre traditie, trend si factor wow! Afla de mai jos care sunt modelele care iti pot transforma cea mai frumoasa zi din viata intr-una si mai speciala!
Pantofii albastri sunt pe val in vara 2017!

Daca iti place sa urmezi traditia, dar nici nu ai spune pas unui accesoriu care e in trend, avem azi propunerea perfecta pentru tine: pantofii albastri. Poate ca nu sunt exact prima optiune care ti-ar trece prin minte, dar, dupa ce vei descoperi uluitoarele modele de mai jos, suntem sigure ca iti vei schimba parerea.

pantofi albastri decupati
Foto: Instagram @evokephoto

Pantofi albastri cu detalii glam

Vei respecta regula cu „poarta ceva albastru", dar nu inseamna ca nu poti implica si toata stralucirea din lume atunci cand o faci! Prima regula de care trebuie sa tii cont atunci cand apelezi la pantofi albastri pentru nunta este legata de designul lor festiv. Mizeaza pe detalii argintii, care arata perfect in compania albastrului! In plus, nici nu va trebui sa iti mai faci griji daca rochia ta de mireasa e prea simpla, pentru ca ai cele mai uluitoare accesorii din lume!

 pantofi  pantofi cu dantela
Foto: Pinterest/ @Janet Howard                Foto: Pinterest/@Darla Photography

Modelul dantelat se dovedeste la randul sau o varianta superba pentru nunta: delicatetea dantelei rimeaza perfect cu cea mai frumoasa zi din viata ta!

Paiete, pentru o zi stralucitoare

Adori paietele, dar ti s-a spus ca sunt „prea mult" pentru ziua nuntii? Uita de tabuuri si imbratiseaza ceea ce iti place. Nu ai cum sa exagerezi, pentru ca, de data aceasta, paietele vor fi imprimate pe pantofi. Sclipitori ca soarele sau ca cerul instelat al noptii, aceste accesorii sunt garantia unei nunti de vis! Din nou, poti miza pe cea mai frumoasa, dar simpla rochie, fara niciun fel de grija!

 pantofi cu pauete  pantofi cu talpa
Foto: Pinterest/@CAROLEE JEWELRY         Foto Pinterest/@MON CHERI BRIDALS

Daca te simti totusi reticenta sa incerci propunerea noastra, de impact va fi si o pereche de pantofi cu talpa albastra si acoperita de paiete! Sunt pur si simplu minunati!

Albastru pastel, cea mai dulce culoare

Chiar daca propunerile noastre de mai sus au virat spre tonuri navy de albastru, nu inseamna ca nu poti pasi in ziua nuntii pe o pereche de conduri in accente bleu, inocente. Sunt perfecti si pentru o nunta cu tematica pastel, ceea ce le va spori factorul de atractivitate.

pantofi albastri
 sandale albastre
Foto:  Pinterest/@TACORI                             Foto: Pinterest/MODwedding

Din nou, ai grija sa decorezi cu atentie pantofii albastri: funditele de pe modelul de mai jos sunt adorabile, dar poti la fel de bine sa apelezi si la o pereche de sandale, atat timp cat mizezi pe catifea, un material nobil!

Pantofi fara toc albastri

Te numeri printre miresele care aleg confortul si in ziua nuntii? Felicitarile noastre! Vei putea dansa pana in zori, inlocuind grijile si stresul cu liniste si fericire. Balerinii de mai jos, decorati cu perle si dantela, ne-au atins inima si suntem sigure ca te vor insoti si pe tine cu toata loialitatea din lume!

balerini de nunta
Foto: Pinterest/@Msun Choi

Ce parere ai? Te-am convins cu propunerea noastra de azi, pantofii albastri, cel mai nou si proaspat trend in materie de nunti?

 

Newsletter