Home Moda Pantofii care nu se mai poartă în 2024

Pantofii care nu se mai poartă în 2024

Pantofii care nu se mai poartă în 2024
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Joi, 09.05.2024

Ești pasionată de fashion și vrei să fii mereu în tendințe? Află ce pantofi se poartă și ce modele s-au demodat înainte de a merge la următoarea sesiune de shopping!

Ce pantofi nu se mai poartă în anul 2024? Ce modele să nu îți mai cumperi, pe care să le ascunzi bine în dulap până când revin la modă și în ce să investești, astfel încât să arăți bine și să fii în tendințe? Specialiștii susțin că tendințele în ceea ce privește încălțămintea în anul 2024 s-au schimbat radical, fiecare anotimp având caracteristicile lui și modelele recomandate.

Anul 2024 aduce cu sine câteva schimbări majore în tendințele purtării pantofilor, comparativ cu anii anteriori. Nu-ți face griji, vei afla acum tot ceea ce trebuie să știi despre pantofii pe care trebuie să îi porți, ce modele s-au învechit și cum să fii la modă.

Cizmele negre primesc un upgrade

cizme

Cizmele negre, strânse pe picior, nu se demodează niciodată, sunt atemporale, însă când vine vorba de tendințele în modă, modelul clasic primește un upgrade elegant. În loc de cizmele întunecate și robuste care s-au purtat în toamna anului 2023, acum tendința este să porți modele nude, bronz sau bej, pentru că arată chic, sunt moderne și se potrivesc cu orice ținută.

Adidașii greoi, voluminoși sunt înlocuiți de modele aerodinamice

adidasi

Estetica Sporty Spice a preluat deja anul 2024 încă de la început, ceea ce înseamnă că tot mai multe adepte ale ținutelor fashion caută pantofi sport mai aerodinamici și renunță la modelele voluminoase în stilul anilor '90. Adidașii subțiri, care au o talpă ce permite mișcări lejere în locul unei tălpi voluminoase, groase, fără prea multe logouri extra adăugate, sunt în tendințe.

Nu se mai poartă pantofii mați

pantofi mireasa

Pantofii cu finisaj simplu, mat, vor avea întotdeauna loc în garderoba ta, dar anul acesta este mai bine să îi dăm deoparte. Asta pentru că 2024 aduce mai multă strălucire în ceea ce privește stilul de purtare al pantofilor. Asta nu înseamnă că sclipiciul și finisajele lucioase sunt de preferat, dar modelele de lux, patentate cu o sclipire aparte, cu o nuanță metalică, aduc un plus de stil și strălucire garderobiei tale.

Nu se mai poartă nici pantofii fără talpă, plați…

tocuri

Pantofii plați sunt confortabili, dar anul acesta tocurile sunt la modă. Pantofii cu platformă sunt de preferat în locul balerinilor sau pantofilor plați pentru un plus de eleganță și feminitate.

Pantofii și balerinii cu vârful rotund nu mai sunt la modă, ci pantofii și balerinii cu vârful ascuțit

pantofi rosii

Pantofii și balerinii cu vârful rotund nu mai sunt la modăm, ci primesc un upgrade. S-a renunțat azi la marginea clasică, rotunjită, în favoarea modelelor cu un vârf mai ascuțit. Forma unghiulară aduce o notă sofisticată încălțămintei tradiționale inspirată de la balerine și un upgrade elegant ținutelor, fără a sacrifica sub nicio formă confortul purtătoarelor, bineînțeles.

Pantofii cu vârf deschis pătrat sunt înlocuiți de cei cu vârf deschis ascuțit

cizme

Nu numai balerinii primesc un upgrade anul acesta, ci și pantofii cu vârful deschis, pătrat. Aceștia nu se mai poartă, fiind înlocuiți de cei cu un vârf ascuțit, mai elegant, care arată grozav sub pantalonii la modă mai largi, evazați. Dacă nu te simți confortabil, alege totuși un model cu vârful decupat rotunjit, în culori la modă, cum ar fi roșu sau cu un design distractiv, cum ar fi designul metalizat.

Acum, că ai aflat ce tipuri de pantofi se poartă în 2024 și la care din încălțăminte trebuie să renunți, atunci n-ți rămâne nimic altceva de făcut decât să mergi la o sesiune de shopping și să faci upgrade garderobiei tale…

Surse foto: pexels.com

Surse articol: women.com

Newsletter