Home Mireasa Machiaj mireasa 2 tipsuri pentru un machiaj de mireasa pe timpul iernii

2 tipsuri pentru un machiaj de mireasa pe timpul iernii

2 tipsuri pentru un machiaj de mireasa pe timpul iernii
Ioana Marinescu
Joi, 22.09.2022

Nunta este un eveniment foarte important pentru orice cuplu, iar planificarea ei pana la ultimul detaliu este, de cele mai multe ori, un proces stresant. Totusi, amintirea acestui eveniment este unica, iar momentele traite impreuna cu familia si prietenii raman mereu in sufletele noastre.

 

Nu este un secret pentru nimeni ca, spre deosebire de barbati, femeile se streseaza mai mult pentru ca nunta lor sa fie perfecta. Desi exista numeroase firme de evenimente ce ajuta la pregatirea nuntii pana la ultimele detalii, implicarea personala este elementul cel mai important ce transforma acest amplu eveniment in unul intim. Pe langa stabilirea datei, a locatiei, a temei si a invitatilor, decizii ce sunt luate de catre ambii miri, mireasa trebuie sa decida care este singura rochie din lume care ii poate completa perfect nunta si care este look-ul pe care doreste sa-l adopte.

Pe langa o dorinta arzatoare de a controla tot procesul, pentru ca rezultatul sa fie cel mult dorit, implicarea femeii are rolul de a pune amprenta personala pe aceasta zi importanta.

Astfel, dupa luarea deciziilor comune si alegerea rochiei de mireasa, femeile nu mai trebuie decat sa se decid asupra look-ului dorit. Indiferent care este acesta, fericirea si implinirea din sufletul fiecareia trebuie sa fie frumos evidentiate de un machiaj profesionist. Pentru ca acesta sa fie perfect, sa reziste un numar mare de ore si a putea reda si pastra fericirea pe chipul miresei, make-up artistii folosesc produse profesionale.

Din arsenalul lor nu lipsesc niciodata fondul de ten potrivit nevoilor tenului fiecarei mirese, un iluminator,  ce ofera tenului luminozitate, genele false sau extensiile de gene, ce evidentiaza ochii, oricat de obositi ar fi, si un ruj sau un gloss, ce contureaza perfect buzele zambitoare. Detalii aici .

Daca v-ati stabilit nunta in sezonul rece, iata care sunt cele mai importante lucruri de care machiajul tau trebuie sa tina cont, pentru ca look-ul tau sa fie perfect, indiferent de gradele din termometru si de orele de oboseala acumulate:

Tenul hidratat

Pentru ca atunci cand vine frigul, tenul nostru are tendinta de a se usca mai tare, daca ai un ten normal sau chiar cu tendinte de uscare, ai nevoie de o hidratare profunda. Pe langa crearea unei baze perfecte, pe care machiajul sa reziste un timp indelungat, aceasta va tine la distanta sentimentul de strangere a fetei, pe care nicio mireasa nu si-l doreste, mai ales atunci cand are programate sute de fotografii.

Accentueaza ochii

In orice machiaj avem un element principal, ce atrage atentia. In perioadele cu temperaturi scazute, specialistii recomanda ca focusul sa fie pe ochi. Astfel, fie ca alegi farduri cu texturi satinate si culori calde sau dimpotriva, preferi nuantele tari si alegi un machiaj de tip smokey eye, un make-up artist va sti exact cum sa ii contureze, astfel incat acestia sa devina elementul statement al machiajului purtat in ziua ta magica.

Oricare ar fi look-ul ales pentru ziua cea mare, unul natural sau unul spectaculos, acesta trebuie sa-ti reflecte, in primul rand, personalitatea. In plus, niciodata nu poate fi gresit sau incomplet, deoarece acesta este doar o extensie a frumusetii interioare, care, mai ales in aceasta zi, este prezenta pe orice chip.

Sursa foto: Shutterstock

Newsletter