Home Lifestyle Forța invizibilă care te atacă în timpul nopții și te lasă fără energie

Forța invizibilă care te atacă în timpul nopții și te lasă fără energie

Forța invizibilă care te atacă în timpul nopții și te lasă fără energie
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Luni, 15.04.2024

Frecvențele EMF eliminate de dispozitivele electronice sunt foarte periculoase pentru sănătate. Acestea afectează calitatea somnului, de aceea specialiștii te ajută cu câteva sfaturi prețioase pentru a-ți îmbunătăți odihna.

Nu trebuie să ai un coșmar sau să ai o stare de sănătate precară ca energia pe timpul nopții să fie scăzută. Există numeroase motive care te lasă fără energie în timpul somnului, dar mai ales o forță invizibilă pe care puțini dintre noi o cunosc, care nu este palpabilă și cu toate acestea te urmărește oriunde te-ai duce.

Este vorba despre frecvența electromagnetică EMF radiată de toate electronicele, toate dispozitivele din casă, dar și de ruterele WiFi, telefoane, tablete, televizoare, dispozitive care ne fac viața mai confortabilă, dar ne afectează pe un nivel mai subtil.

Gradul de afectare depinde de cantitatea și de intensitatea expunerii, dar oamenii pot lua anumite măsuri în acest sens și pot elimina din aceste frecvențe electromagnetice în mod eficient. 

Cum controlezi frecvențele electromagnetice EMF în locuința ta?

barbat doarme

Pentru că în casă îți petreci cea mai mare parte a timpului, măcar în timpul nopții, mai ales în dormitor nu ar trebui să existe prea multe dispozitive electronice în funcțiune. Desigur că majoritatea oamenilor au în dormitor routerul WiFi, un televizor, telefonul, eventual și un alt dispozitiv inteligent, dar ceea ce nu știm este faptul că aceste frecvențe EMF pot întrerupe somnul chiar dacă noi nu simțim pe moment.

Este practic imposibil să te odihnești toată noaptea dacă televizorul este aproape de tine, mai ales în fața patului sau dacă ai un router WiFi, o imprimantă ori un alt dispozitiv de această natură în funcțiune. Acestea trebuie oprite complet și scoase din priză înainte de a te culca.

Închide toate aparatura electronică pe timpul nopții

femeie pe telefon in pat

Pe timpul nopții, aparatura electronică trebuie oprită direct de la priza principală și îți poate fi mai ușor dacă ai un prelungitor în care poți băga toate aceste dispozitive, iar noaptea le poți opri complet funcționarea.

De asemenea, telefoanele mobile, computerele, Ipadurile, tabletele, trebuie ținute la cel puțin 5 metri distanță de pat atunci când mergi la culcare, chiar dacă sunt pe modul avion. Atâta timp cât sunt pornite, aceste frecvențe EMF își „fac de cap” și tulbură somnul.

Dacă e musai să ții telefonul în dormitor, atunci ține-l la cel puțin 5 metri distanță de tine. Privește și partea pozitivă a lucrurilor. Dimineața te vei trezi mult mai rapid atunci când va suna alarma la telefon fără a apăsa pe snooze 20 de ori.

Dacă ai obiceiul de a viziona videoclipuri pe Tiktok, de a te uita pe rețelele sociale înainte de a merge la culcare, fie pe telefon sau pe laptop, acestea nu trebuie ținute aproape de corp, sub pernă sau în apropiere. Corpul nu trebuie expus continuu la această frecvență care îți poate tulbura somnul pe timpul nopții. Cu siguranță dacă vei elimina acest dușman ascuns te vei odihni mai bine și vei avea o sănătate mai bună.

Surse foto: unsplash.compexels.compexels.com

Surse articol: yourtango.com

Newsletter