Home Mireasa Coafuri Mirese Stilul traditional - Coafura care iti confera romantism

Stilul traditional - Coafura care iti confera romantism

Stilul traditional - Coafura care iti confera romantism
Necunoscut
Joi, 08.05.2008
   Coafura prezentata in acest articol are un look clasic si romantic datorita parului inelat presarat cu agrafe in forma de perle.

   Cand lookul unei mirese este romantic, de poveste sau traditional atunci cea mai potrivita coafura este acest coc lejer care vine in completarea rochiei si accesoriilor.

   Acest stil se potriveste foarte bine mireselor cu parul ondulat insa si un ondulator de par le poate oferi celor cu parul drept acelasi efect de printesa.


   Pentru a obtine acest coc inalt si plin parul tau ar trebui sa fie cel putin pana la umeri, poate chiar mai lung. In cazul in care parul tau este mai scurt atunci poti opta pentru extensii sau mese, apeland la un stilist bun.

   Modelul din imagine are parul putin ondulat insa nu de ajuns astfel incat stilistul (sau cea mai buna prietena) a folosit un ondulator pentru bucle medii si mari pentru tot parul si astfel a obtinut suvite inelate in diferite marimi.

   Apoi silistul (sau cea mai buna prietena) s-a jucat putin cu degetele prin par pentru a separa suvitele in onduleuri si mai delicate.

   Parul este prins dupa aceea cu agrafe cat mai sus lasand suvitele libere la varfuri. Pot fi luate acele varfuri de suvite si prinse inca o data pentru a forma un coc in cascada. Suvitele din fata nu au fost prinse tocmai pentru a inrama mai bine figura.

   Poti accesoriza coafura cu perle clasice (agrafe care au la un capat perle pentru a putea fi prinse mai usor in par ). Daca porti voal aceste perle vor iesi si mai bine in evidenta, ca niste picaturi de roua.

   Pe langa perlele din par poti alege si un lantic si cercei asemanatori pentru a compelta tinuta.
Newsletter