Home Mireasa Buchete Mireasa Nunta de vara: 5 idei de buchete de mireasa

Nunta de vara: 5 idei de buchete de mireasa

Nunta de vara: 5 idei de buchete de mireasa
Ioana-Catalina Pavel
Joi, 12.05.2011
In materie de buchete de mireasa, paleta de optiuni este mult mai larga atunci cand vorbim de o nunta de vara. Poti face combinatii inedite pentru a conferi o alura simpla, romantica, sau chiar exotica. Ai nevoie doar de putina inventivitate si creativitate pentru a realiza un buchet de mireasa pe gustul tau.


In functie de florile alese, buchetele pot avea stiluri diferite. De la buchete din flori mai mici si albe, la buchete din flori mari, exotice, rosii sau galbene sau chiar buchete facute din scoici. Karena iti prezinta 5 stiluri diferite de buchete de mireasa pentru nunta ta de vara.

Buchet de mireasa alb


Un buchet de mireasa din flori albe, traditionale, simple este ceea ce prefera cele mai multe mirese... iubitoare de alb. Pe langa faptul ca aceasta culoare simbolizeaza puritatea, prospetimea, un buchet de flori albe mai poate fi si semnul elegantei si al sarmului. Trandafirii albi, liliacul alb sau chiar gardeniile pot fi niste alegeri foarte potrivite pentru buchetul tau de flori albe. Nu uita sa le legi cu o panglica din satin alb!

  

Buchet de mireasa "romantic"

„Pata de roz" dintr-un decor total alb va atrage multe priviri. Culoarea roz este simbolul dragostei si al romantei, si o modalitate foarte potrivita de a sublinia acest simbol este de a alege trandafiri roz. Pentru o impresie unica si un efect cuceritor, poti adauga si cateva fire de liliac alb.

  
 

 

Buchet de mireasa exotic


Cand spunem „flori exotice" ne gandim automat la „flori colorate"- galben, rosu, portocaliu, acestea sunt culorile care iti pot colora look-ul de mireasa. Cauta gerbera, orhidee si chiar crizantemele salbatice care, prin combinatia lor, pot forma un minunat buchet de mireasa. Vara este anotimpul cel mai potrivit pentru a aduce o nota exotica nuntii tale. Iti sugeram sa folosesti aceleasi flori si pentru decoratiile din local.

 


Buchet de mireasa rustic

Iti propunem un buchet de mireasa din flori de camp: floarea-soarelui, margarete, trandafiri de gradina, dalii si alte flori de camp sunt poate cea mai potrivita combinatie pentru un buchet de mireasa. Pentru a completa simbolistica culorii rochiei tale de mireasa, florile de camp sugereaza energia copilareasca, inocenta si frumusetea pura. Ai putea adauga si cateva orhidee, pentru a intregi curcubeul de culori. Bineinteles ca te poti juca fara teama cu alte flori simpel de camp, sau poti sa alegi chiar frumoasele gerbera - daca sunt galbene sunt rustice si de efect. Poti sa faci combinatii uimitoare cu floarea-soarelui, iar daca vrei sa fii nonconformista, poti chiar sa adaugi in buchet papadii.

 

Buchet de nunta nonconformist


Un buchet din scoici va fi ceva mai greu sa il realizezi de una singura, asa cum poti de altfel sa le faci pe cele prezentate mai sus. Ai putea sa aduni tu scoicile (impreuna cu viitorul tau sot) si apoi sa le duci unui profesionist (liber-profesionist sau daca nu gasesti, cauta in buticuri de artizanat). Daca iti doresti ca buchetul de mireasa sa contina si perle, poti cauta sa iti cumperi sau sa inchiriezi asa ceva. Probabil vei plati ceva mai mult, dar este ceva inedit si foarte potrivit mai ales daca nunta ta va avea loc pe plaja.

 

Buchetele nonconformiste trebuie sa prezinte texturi deosebite, iesite din comun, care nu se regasesc foarte des in designul unui buchet de mireasa clasic. Daca nu adaugi scoici sau perle, poti opta pentru pietre, margele, perle ... de ce nu fructe, culori sau forme deosebite.

   

Tu pentru ce fel de buchet de mireasa vei opta la nunta ta?

Newsletter