Home Mireasa Buchete Mireasa 7 idei de buchete de mireasa cu totul si cu totul nonconformiste

7 idei de buchete de mireasa cu totul si cu totul nonconformiste

7 idei de buchete de mireasa cu totul si cu totul nonconformiste
Andreea Catrina
Joi, 30.06.2011
Buchetul de mireasa este unul dintre accesoriile cheie al fiecarei nunti si, cu siguranta, accesoriul cu cea mai mare vizibilitate in ziua evenimentului. Tocmai de aceea, majoritatea viitoarelor mirese il pregatesc din timp si ii acorda o foarte mare atentie.

Totusi, exista si mirese care cred ca personalitatea este mai importanta decat traditia, iar buchetul ar trebui sa reflecte perfect starea de spirit si caracterul posesoarei, astfel incat acesta sa i se potriveasca perfect. Astfel ajungem la buchete de mireasa nonconformiste, buchete din materiale inedite, in designuri speciale, care promit sa atraga toate privirile. Astazi am facut o lista cu astfel de buchete si am ales pentru voi 7 modele. Iata care sunt acestea:

Buchetul de mireasa din hartie

Flori colorate care din departare ar putea parea naturale, insa atunci cand te apropii iti dai seama ca le lipseste parfumul - Ce-ai spune despre un buchet de mireasa facut in intregime din hartie?
buchet de hartie
 buchet din pasta modelatoare

Buchetul de mireasa din pasta modelatoare

Daca hartia nu este pe gustul tau, pasta modelatoare pictata poate fi alternativa ideala. Cu ajutorul acesteia buchetele pot capata cele mai inedite forme, florile transformandu-se chiar si in ... acadele.

Buchetul din plastic

Folia de plastic nu are nimic elegant in ea, insa folia de plastic pictata, pe suport de sarma, poate da nastere unui buchet de mireasa spectaculos si inedit. In cazul de fata, un buchet de fluturi.
 buchet de plastic
 buchet de margele

Buchetul din margele

Probabil ca necesita multa munca si indemanare realizarea unui astfel de buchet de mireasa, insa pentru viitoarele mirese nimic nu este de neobtinut. Un buchet din margele poate fi accesoriul ideal.

Buchetul din nasturi

Poate fi realizat de oricine care are la dispozitie multi nasturi, cateva structuri de sarma si foarte multa rabdare si este unul dintre cele mai inedite buchete existente. In functie de preferintele miresei, buchetul poate fi confectionat in diferite forme sau diferite culori.
 buchet din nasturi
 buchet textil

Buchetul textil

Si acest tip de buchet este usor de realizat daca ai multa rabdare si ceva dexteritate si poate fi o surpriza placuta, mai ales daca este confectionat din materiale si culori in care sa se reflecte atat rochia de mireasa, cat si decorul nuntii.

Buchetul din pene

Inedit si excentric, buchetul de mireasa cu pene nu putea sa lipseasca de pe aceasta lista. Fie ca alegi sa combini penele cu anumite tipuri de flori, fie ca preferi un buchet realizat numai si numai din pene si fulgi, cu siguranta acest accesoriu va atrage privirile invitatilor si va ramane in memoria lor multa vreme.
 buchet din pene

Tu ai alege un astfel de buchet pentru ziua nuntii?

Newsletter