Home Mireasa Accesorii Mireasa Lenjerie de mireasa: modele si preturi

Lenjerie de mireasa: modele si preturi

Lenjerie de mireasa: modele si preturi
Alexandra Negreanu
Marţi, 30.04.2013
Lenjeria de mireasa este un accesoriu intim, cu un rol deosebit in definirea aspectului general al miresei. Chiar daca aceasta este purtata pe dedesuptul rochiei de mireasa, purtarea modelului de lenjerie corespunzatoare poate contribui la definirea formelor si asezarea rochiei. Lenjeria de mireasa este creata special pentru miresele care doresc sa isi sublinieze feminitatea si sa fie atragatoare in noaptea nuntii.

Lenjerie de mireasa 2 piese

In ziua nuntii te simti ca o regina. Asadar, cu siguranta, fiecare mireasa va dori sa poarte un set de lenjerie intima mai deosebita. Majoritatea femeilor alege sa poarte pe sub rochia de mireasa un set de lenjerie din doua piese: sutien si chilot. Insa acestea sunt alese dupa criterii clare: model de lenjerie de mireasa deosebit, cu danteluta, sutien cu push-up, poate o pereche de bikini fara cusaturi. De ce toate aceste criterii? Deoarece fiecare mireasa vrea sa arate perfect in ziua nuntii. In comert sunt disponibile colectii intregi de sutiene push-up decorate cu o dantela extrafina si alte decoratiuni de calitate, chiar daca nu sunt in colectiile destinate mireselor. Acest model de sutien push up ajuta mireasa sa se prezinte la altar cu un decolteu incantator. Cele mai cautate culori  sunt albul si cremul.

 lenjerie mireasa 2 piese

4passion 89 lei

lenjerie mireasa 2 piese

 Be sensual 85 lei

 lenjerie mireasa alba

Be sensual 88 lei

 

Cosmina Englizian Couture  101 lei

Lenjerie de mireasa baby doll

Pentru viitoarele doamne care vor sa isi surprinda sotul inca din prima noapte de casnicie, recomandam modelul de lenjerie de mireasa baby doll. Piesele din care este alcatuit acest model sunt sexy, romantice si, totodata, elegante. O lenjerie de mireasa corect aleasa, in functie de personalitatea cuplului, aduce un plus de emotie si romantism in dormitor. Aceste modele de lenjerie de mireasa acorda proaspetei sotii un aer senzual. Cele mai cautate culori sunt rosu, negru si inevitabilul alb. Chiar daca nu este purtata pe sub rochia de mireasa, aceasta poate fi pastrata special pentru noaptea nuntii.

Be sensual 126  lei

 

Cosmina Englizian Couture  225  lei

 

Just4girls 79 lei

 

Just4girls 67 lei

Lenjerie de mireasa bodystocking

Daca iti doresti modele de lenjerie de mireasa mai indraznete, poti opta pentru un set de lenjerie de mireasa mulat pe corp.  Momentele care le streseaza pe femei, in special in ziua nuntii, sunt lasarea dresului pe picior, breteua de la sutien fie cedeza fie e prea stransa si iti face urme, fie sutienul nu are bretea si atunci trebuie ridicat etc. Toate aceste momente au fost intuite de catre designeri si au dus la crearea unui model de lenjerie de mireasa usor de purtat si versatil- lenjeria de mireasa bodystocking. Aceste modele unesc, practic, toate accesoriile pe care o mireasa le poarta pe dedesupt intr-o singura piesa. Aceste modele urmeaza linia corpului, fiind un accesoriu intim util pentru definirea formelor.

Be sensual 96 lei

Just4girls 109 lei

 

Look sexy 75 lei

 

Look sexy 2 75 lei

Lenjerie de mireasa cu corset

Corsetul, bustierele si porjartierele sunt piesele preferate ale mireselor, cand isi aleg lenjeria de nunta. Modelele cele mai versatile sunt corsetele prevazute cu benzi in spate. Acestea devin accesoriul ideal pentru modelarea siluetei, cele mai bune modele ajungand la o conturare a siluetei de 6-8 cm. In comert se gasesc modele dotate cu benzi sau siret in spate, decorate cu dantela sau brodate. Din nou, cele mai comune culori sunt albul si cremul.

4 passion 139 lei

4 passion 184 lei

 

Cosmina Englizian Couture 850 lei

 

Just4girls 138 lei

Sfat Karena:

Alege modelul de lenjerie de mireasa tinand cont de materialul din care este alcatuita rochia de mireasa. Modelele de lenjerie de mireasa confectionate din materiale de calitate si croieli fine garanteaza confortul si conturarea optima a siluetei in ziua nuntii.

Newsletter