Home Mireasa Accesorii Mireasa Geanta miresei, accesoriu sau obiect util?

Geanta miresei, accesoriu sau obiect util?

Geanta miresei, accesoriu sau obiect util?
Andreea Catrina
Marţi, 06.01.2009   Pentru o femeie geanta este un accesoriu absolut necesar in viata de zi cu zi. Cosmetice, telefon, portofel, chei... toate isi gasesc locul lor binemeritat in gentile noastre. Fie ca mergem la serviciu, la teatru sau la cumparaturi, geanta ne este mereu alaturi si cu cat este mai mare, cu atat mai multe lucruri obisnuim sa purtam cu noi.

  

 

 

   In general, majoritatea femeilor au cel putin cateva genti. Niciodata suficiente, insa. La fel ca si pantofii, numarul gentilor noastre ne influenteaza in mod direct starea de spirit - o geanta noua inseamna adesea o zi mai frumoasa, in care simtim ca am facut ceva pentru noi.

 

 

   Ne-am obisnuit de-a lungul timpului sa ne adaptam gentile in functie de situatie - o geanta mare, foarte mare pentru cumparaturi, o geanta eleganta pentru un eveniment special, o servieta pentru zilele cu multa treaba. Dar ce se intampla in ziua in care ne casatorim?... Mai purtam sau nu geanta?...

 

 

   Teoretic, am putea renunta la ea pentru ca avem in jur tot ce ne trebuie si pentru ca ajutoarele sunt mereu in preajma. Practic insa, nici in ziua nuntii o femeie nu poate renunta la acest accesoriu. Fie ca ai ce pune in ea - un lipgloss, poate telefonul - fie ca nu ai ce pune in ea, EA, geanta, trebuie sa fie alaturi de tine.

 

 

   Barbatii ar putea crede ca este vorba doar despre un accesoriu. Ne luam o geanta plic daca purtam o rochie uni sau o geanta gen saculet daca avem o rochie generoasa inspira-ta din povestile cu printese. Adevarul este insa altul... Geanta este pentru o femeie, indispensabila. Acesta este si motivul pentru care exista si a fost inventata geanta pentru mirese. La urma urmei, ea nu prezinta nicio utilitate stricta... De orice obiect am avea nevoie, l-am putea procura imediat de la mama, prietena sau sora, avand in vedere ca toata familia este prezenta la nunta, insa...

 

 

   Cine a mai vazut o femeie fara geanta?....

Newsletter