Home Mire Costume Mire Pantofii de lac: stil si rafinament la Narman

Pantofii de lac: stil si rafinament la Narman

Pantofii de lac: stil si rafinament la Narman
Karena
De Karena
Joi, 16.06.2011
Eleganta se invata. Aceasta pare sa fie premisa de la care magazinul Narman porneste, cu scopul de a-si surprinde placut clientii, de fiecare data!
Primavara aceasta Narman le propune barbatilor sa-si indrepte atentia catre accesorii. De multe ori neglijate in goana nuntii, accesoriile sunt de fapt detaliile care pot face diferenta intre o tinuta obisnuita si una cu adevarat spectaculoasa.

esarfa narman
esarfa narman

Noua colectie de pantofi si accesorii de nunta Narman, si nu numai, vine ca un raspuns la cerintele pietei, fiind in acelasi timp o lectie de eleganta si bun gust. Colectia de accesorii 2011 cuprinde, printre altele, peste 30 de modele de pantofi, esarfe din materiale de cea mai buna calitate, lavaliere sofisticate si brose pretioase, satisfacand astfel si cele mai pretentioase gusturi.

pantofi narman
pantofi narman

Pentru ca anul acesta costumele in nuante de bleumarin, gri, argintiu sau ciocolatiu au surclasat in vanzari clasicele costume negre, Narman le ofera clientilor sai o linie de pantofi cu adevarat speciala, in cele mai diverse modele - cu sau fara siret, in combinatii de culori, din materiale naturale precum pielea intoarsa sau pielea lacuita. Astfel, ceea ce pana acum era greu de gasit pe piata autohtona, primavara aceasta se gaseste la Narman. In plus, masurile disponibile pentru incaltaminte, masuri de la 38 la 47, acopera o lipsa mare pe acest segment de piata.

pantofi narman
pantofi narman


Si pentru ca la Narman detaliile fac diferenta, esarfele pentru barbati, lavalierele cu cristale, salurile, batistele si brosele vin sa intregeasca orice tinuta eleganta, fie ca vorbim de ziua nuntii ori de alta ocazie speciala.

accesorii narman
accesorii narman

  

Magazin NARMAN - Cerimonia Uomo
Bucuresti, sector 1, bvd. Magheru 8-10
Tel/Fax: 021 316 67 30 021 316 67 30
Mobil: 0788 438 130
E-mail: narmanstore@ginere.ro
Site: www.ginere.ro

Comenzi online cu livrare in 24 ore oriunde in Romania.

Newsletter