Home Mire Costume Mire Eleganta costumului de ceremonie albastru ultramarin - colectia 2012

Eleganta costumului de ceremonie albastru ultramarin - colectia 2012

Eleganta costumului de ceremonie albastru ultramarin - colectia 2012
Raluca Cristea
Marţi, 01.05.2012
De ce NARMAN? Ei bine, de data aceasta, pentru eleganta si rafinamentul costumului de ceremonie albastru ultramarin, simbol al colectiei de costume Narman 2012!


Proaspat sosita de la una dintre cele mai bine cotate nunti ale anului, va voi impartasi cateva impresii legate de ce si cum se mai poarta pe la "casele mari". Per ansamblu, punctele forte ale nuntii respective au fost: armonia, simplitatea si bunul gust.

Iar daca la majoritatea nuntilor redactate am inceput cu rochia miresei, de data aceasta voi incepe cu mirele - piesa de rezistenta a intregii nunti, datorita vestimentatiei sale sarmante, distinctive si autentice: un smoking de la NARMAN cu guler sal, albastru ultramarin, slim fit, accesorizat cu brau, papion si camasa cu guler papillon.

Rafinament de nota 10! La drept vorbind, doar designerii de la NARMAN puteau "plasmui" un asemenea costum incantator!

 

OK, o sa spuneti, toate costumele de de mire sunt elegante, de ce te-ai oprit totusi la acesta? Pentru ca de la bun inceput m-a frapat atitudinea personajului care il purta: o incredere in sine, o lejeritate a miscarilor si o senzualitate aparte, stari pe care numai un costum perfect ti le poate induce....

Wow, un costum magic care definea perfect trasaturile fizice si spirituale ale purtatorului sau! Un model slim fit, cu sacoul care contura foarte armonios silueta de invidiat a tanarului mire si pantaloni pana, tineresti, eleganti si masculini. Un costum gandit cu precizie geometrica - o croiala armonioasa, cu structuri liniare. 

 

Se spune ca materialul folosit transmite exclusivitatea costumului: ei bine, materialele folosite de NARMAN sunt lana si matasea, recunoscute in intreaga lume ca fiind trainice si de efect.

M-a "fermecat" apoi detaliul culorilor: felul in care razele soarelui care se pregatea sa apuna reflectau albastrul ultramarin metalizat al costumului. Un joc cromatic incantator, lumini alternate cu umbre, creand reflexii asemenea valurilor marii mangaiate de soarele care apune. O culoare de o energie debordanta, perfect inspirata de euforia Dragonului de APA, in al carui an ne aflam. Un luciu nocturn cu reflexii aristocrate, desprins parca dintr-un seducator roman de dragoste... emotii din viata reala si nu doar tipare de catalog!

Inca un aspect foarte important: smokingul mirelui, "la 4 ace", accesorizat cu brau si papion, s-a incadrat perfect in atmosfera nuntii clasice, traditional-urbana, organizata intr-o grandioasa sala de bal, cu candelabre, oglinzi si multa eleganta.

Clasicul smoking cu papion si camasa cu butoni a fost insa perfect actualizat tendintelor anului 2012 prin cateva detalii in plin trend: camasa cu guler papillon, modelul slim fit si talia mascata de braul elegant de matase. 


Ce mi-a atras iarasi atentia in cel mai placut mod posibil a fost tabloul estetic rezultat din combinarea perfecta, contrastanta, intre rochia miresei - ivory, simpla, stil grecesc si smokingul mirelui. Mi-a placut la fel de mult contrastul sacoului cu camasa alba, de o finete aparte.

 

Cum am perceput pe scurt costumul NARMAN pe care am ales sa vi-l prezint mai sus? Un costum magic desprins dintr-o poveste nemuritoare, pe care il puteti purta (daca va permit dimensiunile) chiar si la nunta nepotilor!

Construiti-va propriul stil cu NARMAN si veti fi aproape de perfectiune. Alegeti sa deveniti ceea ce visati, adica oameni de exceptie!

Magazin NARMAN - Cerimonia Uomo
Bucuresti, sector 1, bvd. Magheru 8-10
Tel/Fax: 021 316 67 30
Youtube Channel: Narman Cerimonia
Site: www.ginere.ro
Facebook: Cerimonia Uomo

Newsletter