Home Luna de miere Destinatii turistice Luna de miere in Madagascar

Luna de miere in Madagascar

Luna de miere in Madagascar
Alexandra Ion
Marţi, 08.07.2014

Primii oameni s-au asezat in faimoasa insula intre 350 i.Hr si 550 i.Hr,dinspre Borneo. Ceea ce este cu adevarat special la aceasta insula este izolarea aproape completa de continent, ceea ce a rezultat in dezvoltarea unei faune si flore unice in lume. Madagascar este adesea numit de specialisti "al optulea continent" iar frumusetea insulei poate fi comparata doar cu insulele Galapagos poate, ce la fel ca Madagascar, sunt casa unor specii de plante si animale unice pe glob.
Pentru multi turisti, insula este un loc al frumusetii salbatice, un refugiu fata de tumultul orasului, dar si un loc magic, perfect pentru reintoarcerea in natura si pentru regasirea linistii interioare si calmului, stari atat de rare in lumea vesnic agitata.
Ca destinatie pentru luna de miere, Madagascar se pliaza pe dorintele celor mai pretentiosi dintre turisti.

     

Safari in Madagascar

Daca in majoritatea tarilor africane, safariul inseamna jeep-uri si masuri de siguranta sporite pentru a sta departe de animalele ce pot ataca, in Madagascar, explorarea insulei se face pe jos, cu rucsacul in spate, alaturi de ghidul potrivit ce va va purta in fascinanta lume animala. Un safari in Madagascar inseamna plimbari lungi prin padurile tropicale, unde veti intalni pe langa faimosii lemuri, diferite specii de broaste, cameleoni, fluturi si insecte.
O calatorie colorata in nordul insulei va conduce pasii din padurea tropicala catre numeroase sate ale insulei, catre mai putin cunoscutul parc Ankarana, totul inconjurat de idilicele peisaje ale plajelor fine.
Puteti merge agale catre Parcul National Amber, spre cascade, intalnind pe drum cameleoni mici cat o unghie. Dupa o zi de plimbare va puteti relaxa pe un sezlong pe Nosy Komba, una dintre cele mai frumoase plaje ale Madagascarului, iar noaptea, puteti face o vizita in Rezervatia Ankarana, unde puteti admira lemurii in toata frumusetea lor.

     

Relaxare pe insula 

Daca vreti sa va bucurati de tot ce poate oferi insula, atat plaje cat si padure, o sedere la Anjajavy Private Reserve poate fi pe placul vostru. Asezata strategic intre plaja si padure, Anjajavy ofera cazare de lux. Romantic va fi cuvantul-cheie atunci cand dimineata veti descoperi superbul peisaj oferit de padure, iar dupa pranz veti face snorkeling si scufundari in apa limpede si de un albastru uluitor.

     

O vacanta in Madagascar nu este chiar la indemana oricui, dar merita fara indoiala. Ofertele pornesc de la 3500 de euro de persoana, pentru 14 zile si includ adesea micul dejun si pranzul, precum si biletele de avion si taxele de aeroport. Veti sosi pe aeroportul din Antananarivo, capitala insulei, de unde veti fi preluati de partenerul local si transportati la hotel. In timpul celor 14 zile veti vizita plajele din Ifaty, piata locala din Tulear, parcul national Isalo( in sudul insulei), orasul Ambalavao si multe altele.

V-ar placea Madagascar ca destinatie pentru luna de miere?

Surse:wikitravel.com, pinterest.com 

Newsletter