Home Luna de miere Imprimeul pe care nu ar trebui să îl porți niciodată într-o croazieră

Imprimeul pe care nu ar trebui să îl porți niciodată într-o croazieră

Imprimeul pe care nu ar trebui să îl porți niciodată într-o croazieră
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Marţi, 06.02.2024

Ai decis împreună cu soțul tău să plecați în luna de miere într-o destinație de vis, în croaziera perfectă din Caraibe? O alegere excelentă! Înainte de a împacheta articolele vestimentare necesare, iată ce este absolut interzis să porți în luna de miere pe care o vei petrece pe un vas.

Ți-ai dorit dintotdeauna să te plimbi într-o croazieră? Luna de miere este ocazia perfectă să pleci în destinații de vis! După ce ți-ai unit destinele cu jumătatea ta, ai decis să investiți economiile sau banii de la nuntă în croaziera de vis? Consideri că aceasta este ocazia perfectă pentru a vă relaxa, pentru a vedea locuri noi și pentru a întâlni oameni interesanți? Ai dreptate! Înainte de a vă face bagajele pentru luna de miere, luați în considerare un singur sfat care vă va ajuta. Nu luați în bagaj haine de camuflaj în croazieră. Îți voi explica și de ce...

De ce să lăsați acasă hainele de camuflaj 

haine camuflaj

A vă petrece vacanța sau luna de miere într-o croazieră de vis nu mai este un lux, ci foarte multe cupluri aleg această modalitate de relaxare. Dacă nu ai mai fost până acum într-o croazieră, cu siguranță nu știi dress-code-urile impuse în asemenea situații. Se recomandă să aveți în bagaj haine cât mai casual, dar să nu vă lipsească rochiile glam pentru petrecerile formale sau costumele elegante pentru evenimentele deosebite.

Practic, odată cu detaliile croazierei în urma înscrierii veți ști ce aveți voie și ce nu aveți voie să purtați, atât tu, cât și soțul tău. Seara veți purta ținute elegante, ziua, la piscină, veți purta costum de baie și slip, și veți avea nevoie și de echipamente pentru excursiile pe care le veți face atunci când vă veți opri în diferite locații prestabilite. Ce este absolut nerecomandat să purtați în croazierele în Caraibe? Hainele de camuflaj!

Hainele de camuflaj sunt interzise în țările din Caraibe

mire mireasa pe plaja

În Antigua, Barbados, Royal Carribean, Grenada, Jamaica, Saint Lucia și Trinidad Tobago, hainele de camuflaj sunt absolut interzise. Pe lângă acestea, hainele militare și accesoriile de acest gen nu sunt permise în aceste țări. Pentru a evita problemele legate de această interdicție, este absolut important să lăsați acasă tot ceea ce are imprimeu de camuflaj sau ținutele militare.

Hainele de camuflaj sunt destinate doar personalului din armată, doar militarilor în aceste țări și este important să respectați această regulă importantă. În unele cazuri, puteți fi amendați sau arestați dacă purtați astfel de ținute, de aceea este foarte bine să le evitați.

Ce este de făcut dacă ați împachetat în geamantan și ținute de camuflaj

femeie pe vas croaziera

Nu vă panicați! Nu vă amendează nimeni pentru ceea ce purtați în bagajul făcut pentru luna de miere, ci pentru hainele pe care le purtați. Este foarte important ca, atunci când coborâți de pe vas și mergeți într-o excursie, să evitați purtarea acestor haine.

Pe vas nu există niciun fel de regulă în acest sens. Iar pe lângă hainele de camuflaj, trebuie să știi că nu veți avea voie în aceste croaziere în luna de miere cu pături electrice, cu fierul de călcat, dispozitive electrocasnice mici, cu drone sau cu medicamente ce includ canabis sau marijuana medicinală.

Înainte de a vă îmbarca în croaziera visurilor voastre pentru a vă petrece luna de miere, asigurați-vă că aceasta nu devine un coșmar. Verificați bine lista cu toate produsele și hainele permise și interzise pe site-ul unde ați programat croaziera și nu vor fi probleme.

Surse foto: pexels.com

Surse articol: rd.com

Newsletter