Home Luna de miere Destinatii turistice Idei romantice pentru luna de miere

Idei romantice pentru luna de miere

Idei romantice pentru luna de miere
Florentina Ionescu
Sâmbătă, 28.09.2013
Acum, cand in sfarsit pregatirile pentru nunta s-au incheiat, iar petrecerea de vis data in cinstea casatoriei voastre s-a terminat, este momentul sa iti indrepti atentia catre luna de miere. Tocmai de aceea, astazi iti vom prezenta trei idei romantice pentru luna de miere - adica trei destinatii turistice in care povestea voastra de dragoste sa creasca si sa va bucurati din plin de ea.

Idei romantice pentru luna de miere: Paris

Parisul este, dupa cum bine stii, "orasul indragostitilor". Asa ca, cel putin o data in viata, trebuie sa vedeti acest oras superb, mai ales daca sunteti in luna de miere. Printre obiectivele principale pe care nu ar trebui sa le ratati, se numara:
* Turnul Eiffel - simbolul Parisului si al Frantei. Sfatul nostru este sa il admirati de jos, dar sa si urcati pana la ultimul nivel pentru a va bucura de superba panorama asupra orasului. Nu exista loc mai frumos pentru a va declara iubirea vesnica!
* Gradinile Luxemburg sunt un loc foarte bun pentru relaxare si plimbari lungi, in aer liber.
* Arcul de Triumf - este mult mai mare decat constructia din Bucuresti; in plus, se poate vizita, iar privelistea de sus este foarte frumoasa.
* Bazilica Sacre Coeur este situata pe dealul Montmartre, in cel mai inalt punct al Parisului; o sa va placa foarte mult arhitectura si maretia ei.
Un sejur la Paris variaza de la 229 euro si ajunge pana la 319 euro. Mai multe informatii despre oferte "last minute" gasesti pe www.infoturism.ro.


Sursa foto: globaltraveler.com

Idei romantice pentru luna de miere: Praga

Exista cateva obiective turistice pe care nu trebuie sa le ratati in luna voastra de miere la Praga. Indiferent de perioada anului in care decideti sa vizitati acest oras, aveti nevoie de cateva zile bune pentru a descoperi minunatiile acestui oras:
* Castelul Praga - cel mai mare complex medieval din Europa; are 570 metri lungime si o suprafata de 7,28 de hectare si reprezinta atractia cea mai importanta din Praga.
* Primaria si Ceasul astronomic din Praga; prima atestare documentara a primariei din Piata Carol a fost in anul 1377. La inceputul sec al XV-lea au mai fost adaugate cateva parti la cladirea primariei, cel mai important fiind turnul cu ceas.
* Centrul vechi din Praga - toate cladirile din centrul vechi dateaza din sec al XI-lea. Pe langa castelul Praga, Catedrala Sf. Vitus si Podul Charles, un numar mare de biserici si palate au fost construite aici, asa ca veti vedea o multime de obiective plimbandu-va prin centrul istoric al orasului.
Un sejur la Praga incepe de la 250 euro si ajunge pana la 301 euro. Mai multe informatii despre ofertele de cazare gasesti pe www.tourex.ro .


Sursa foto: xplorio.ro

Idei romantice pentru luna de miere: Viena

In luna voastra de miere in Viena nu trebuie sa ratati urmatoarele obiective turistice:
* Biserica Sf. Stefan (Stephansdom), un simbol al Vienei si al Austriei prin arhitectura sa gotica, adaposteste o serie de bogatii culturale, pe care le puteti descoperi doar in cadrul unui tur organizat.
* Palatul Schönnbrunn - neaparat trebuie sa vizitati resedinta de vara a imparatesei Sisi. Vei fi fermecata de cladirea baroca, dar si de privelistea parcului, de Palmenhaus (Sera palmierilor), de Gloriette si de gradina zoologica.
* MuseumsQuartier Wien (MQ) este situat la marginea orasului vechi, in fostele grajduri imperiale; zona reuneste pe o suprafata 60.000 metri patrati amenajari reprezentative pentru diferite domenii ale artei, restaurante, cafenele si magazine.
Un sejur la Viena variaza de la 337 euro si ajunge pana la 385 euro. Mai multe informatii despre ofertele de cazare gasesti www.infoturism.ro


Sursa foto: tuktuk.ro

Tu ce destinatie romantica ai alege pentru luna de miere?

Newsletter