Home Luna de miere Despre luna de miere 10 lucruri care nu trebuie sa-ti lipseasca din bagajul pentru luna de miere

10 lucruri care nu trebuie sa-ti lipseasca din bagajul pentru luna de miere

10 lucruri care nu trebuie sa-ti lipseasca din bagajul pentru luna de miere
Ana Munteanu
Joi, 29.03.2018
Chiar daca visezi de ani buni la cat de minunata va fi luna de miere, probabil si tu, ca toate miresele din univers, lasi planificarea acesteia pe ultimul moment.

Unele mirese fac asta din motive financiare. Vor sa calculeze bugetul pentru luna de miere abia dupa ce toate socotelile legate de nunta sunt deja gata. Altele sunt pur si simplu comode sau foarte ocupate sau, dimpotriva, nu considera ca acest aspect este unul la fel de important ca nunta in sine.

mireasa cu buchet

Sfatul nostru este sa te gandesti din timp macar la ce vei pune in bagajul pentru luna de miere. in acest fel, in timp ce fugi dintr-o parte in alta a orasului pentru cumparaturi legate de nunta, poti achizitiona si tot ce ai nevoie pentru vacanta mult asteptata. Iar daca nu ai timp sa alegi prin oras dupa cumparaturi, exista Intotdeauna varianta shoppingului online, care te salveaza in multe situatii, nu-i asa?

In plus, chiar daca nu este o regula batuta in cuie, tot trebuie sa ai in bagaj haine, costume de baie sau ochelari de soare noi. Asa vei marca acest moment special si te vei simti cel mai bine cu propria persoana.

Lista de cumparaturi va fi determinata in mare parte de destinatia pe care o alegi pentru luna de miere. Daca mergi la schi in Alpi, jumatate de bagaj va fi plin cu echipament. O valiza pe care o iei cu tine Intr-o destinatie exotica va trebui sa includa mai multe rochii vaporoase.

Asadar, lasand la o parte lucrurile foarte specifice, iata ce ar trebui sa contina un bagaj pentru luna de miere:

1. Cel putin o pereche de ochelari de soare, indiferent de destinatie. Acestia sunt necesari chiar daca mergi la schi, pentru ca soarele reflectat de zapada poate fi foarte deranjant.Modelele de ochelari de soare disponibile pe site-ul Edel Optics sunt foarte accesibile si potrivite pentru toate gusturile. In plus, shoppingul online te scuteste si de un drum la un magazin specializat;
2. Un outfit special sau o rochie fabuloasa pentru cina din prima seara;
3. Un set de lenjerie special cu care sa-ti surprinzi proaspatul sot in prima seara;
4. Un parfum si un gel de dus cu un miros memorabil pe care sa-l legi mereu de luna de miere;
5. Cel putin un dispozitiv de ascultat muzica pe care sa incarci toate melodiile preferate;
6. Carti pentru amandoi si reviste. Pentru ca bagajul sa nu fie foarte greu, le poti descarca direct pe un dispozitiv electronic pentru citit sau pe tableta;
7. Trebuie sa te gandesti si la o metoda de contraceptie. Asta daca nu vrei sa incepi o familie in luna de miere. Sunt multe destinatii frumoase, dar desprinse total de lume, unde nu ai acces usor la o farmacie;
8. Un outfit special pe care sa-l porti in ultima seara - vei face cu siguranta un milion de poze;
9. Un set de lenjerie surpriza pentru ultima seara din luna de miere;
10. Un outfit in care sa calatoresti pe drumul de intoarcere, pentru ca nu e nimic mai neplacut decat sa ajungi in Romania iarna, in sandale, si sa fii nevoita ca cauti jumatate de ora un taxi.

Ti-ai facut bagajul pentru luna de miere? Ce ai ales sa pui in el?

Sursa foto: Shutterstock

Newsletter