Home Cuplu Psihologia cuplului Test de personalitate: alege un diamant si afla de ce te vei desparti de iubitul tau

Test de personalitate: alege un diamant si afla de ce te vei desparti de iubitul tau

Test de personalitate: alege un diamant si afla de ce te vei desparti de iubitul tau
Ioana Marinescu
Marţi, 01.03.2022

Cand vine vorba de relatii, fiecare persoana are propriile asteptari. Unii oameni vor ca celalalt sa aiba succes si stabilitate financiara, altii vor doar afectiune. Daca esti, deja, intr-o relatie, este important sa stii care sunt lucrurile care te scot din sarite si te pot pune in situatii neplacute. Alege diamantul de mai jos si afla care va fi motivul despartirii tale.

Diamantul 1

Ai mare incredere in tine si esti constienta de calitatile tale. Ai o o capacitate mare de intelegere si nivelul tau de toleranta este urias, insa nu iti place cand simti ca oamenii profita de asta. Intr-o relatie, esti genul relaxat si amuzant, dar nu ai o problema sa pleci, cand lucrurile nu mai sunt cum iti doresti. Jumatatea ta trebuie sa te respecte si sa nu profite de faptul ca esti atat de intelegatoare.

Diamantul 2

Nu suporti oamenii rautaciosi, nici macar atunci cand acestia incearca sa fie amuzanti, cand spun un adevar dureros. Jumatatea ta trebuie sa fie o persoana calda si empatica si orice semn ca nu are aceste calitati te va face sa pleci. Pentru ca esti un om atat de bun, vei incerca sa il ajuti pe celalalt sa se schimbe, dar ai o rabdare limitata, iar daca nu vezi imbunatatiri, stii cand sa pleci.

Diamantul 3

Igiena este foarte importanta pentru tine. Toata lumea are zile proaste, dar cand simti ca persoana de langa tine este mai mult neingrijita, tot farmecul din lume nu te mai tine acolo. Iti place sa simti ca jumatatea ta face eforturi, pentru a iti atrage atentia, iar tu ai mereu grija sa arati impecabil. Astepti acelasi respect din partea celuilalt si ai toate motivele sa faci asta.

Diamantul 4

Esti foarte focusata pe cariera si cauti un partener care te sustine si nu te manipuleaza, pentru a primi atentie. In plus, vrei ca jumatatea ta sa fie la fel de ambitioasa si sa ajunga unde isi propune. Un partener lenes sau fara un scop in cariera nu te va putea pastra langa el.

Diamantul 5

Iti place cand oamenii se deschid in fata ta si iti spun ce simt si ce asteapta de la ceilalti. Nu grabesti procesul, dar iti dai seama cand bati la o usa inchisa. Un partener detasat sau care iti trimita mesaje mixte nu este ceva ce iti doresti. Barbatul din viata ta trebuie sa fie sentimental si sa nu iti lase impresia ca ascunde ceva.

Diamantul 6

Esti una dintre putinele persoane care isi vor da seama la timp cand este inselata. Iar acesta este un motiv clar de despartire pentru tine. Crezi foarte mult in loialitate si sinceritate si nu vei tolera nicio abatere. Ai o inima mare, dar asta nu inseamna ca accepti orice. Iti cunosti valoarea si nu vei lasa pe nimeni sa iti spuna altceva.

Newsletter