Home Cuplu Psihologia cuplului La ce ora ar trebui sa adormi potrivit zodiei tale

La ce ora ar trebui sa adormi potrivit zodiei tale

La ce ora ar trebui sa adormi potrivit zodiei tale
Ioana Marinescu
Miercuri, 30.08.2023

Daca esti sau nu o persoana matinala va avea efecte uriase asupra relatiei tale. Desi stiinta indica faptul ca o mutatie genetica ar putea fi de vina pentru ora la care te poti trezi, si strologia joaca un rol important. Fiecare zodie pare sa aiba un orar propriu cand vine vorba de somn. Asadar, iata la ce ora ar trebui sa adormi potrivit zodiei tale.

1. Berbec: intre 2 si 3 dimineata

Berbecul nu vrea sa iasa din rutina lui si are nevoie ca lucrurile sa fie facute cum vrea el. Cu doar patru-cinci ore de somn pe noapte, un Berbec isi poate incarca bateriile si se poate trezi fresh si gata sa cucereasca lumea.

2. Taur: 11 seara

Taurul are nevoie de cel putin 7 ore de somn si ar trebui sa se retraga in pat la ora 23:00. Acest nativ are nevoie de timp in plus dimineata, pentru a se trezi complet, asa ca fa bine si ignora-l in primele ore.

3. Gemeni: 1 dimineata

Gemenii au nevoie intre 2 si 12 ore de somn pe noapte. In medie, ar trebui sa incerce sa doarma 6 ore, adica sa adormeas pana in ora 1 dimineata.

4. Rac: 11 seara

Racul are nevoie de un mediu de somn confortabil si de cel putin 8 ore de somn pentru a se simti odihnit.

5. Leu: 12 noaptea

Leul se descurca bine cu 7 ore de somn pe noapte. Cu toate acestea, 12 noaptea este o ora de culcare destul de timpurie pentru acest semn zodiacal, pentru ca nu tine cont niciodata de recomandari si ii place sa se bucure de viata, nu sa doarma.

6. Fecioara: 4 dimineata

Fecioarele pot rezista cu doar 3 ore de somn pe noapte. Totusi, un astfel de regim nu este sustenabil pe termen lung, asa ca incearca sa te odihnesti, atunci cand simti ca nu mai ai energie.

7. Balanta: 11 seara

Balanta are nevoie de 8 ore de somn pentru a fi la inaltimea asteptarilor si ar trebui sa mearga la culcare la 11 seara.

8. Scorpion: 10 seara

Scorpionul are, in general, probleme cu somnul si ar trebui sa inceapa sa se relaxeze inca de la ora 10 seara.

9. Sagetator: 1 dimineata

Sagetatorii pot rezista fara somn pentru perioade lungi de timp si apoi sa se odihneasca bine cu doar 6 ore de somn.

10. Capricorn: 12 noaptea

Capricornii au nevoie de 7-8 ore de somn pe noapte si ar trebui sa fie in pat la 12 noaptea.

11. Varsator: 3 dimineata

Varsatorii sunt printre cele mai energice semne zodiacale si pot rezista bine cu doar cateva ore de somn.

12. Pesti: 9 seara

Pestii petrec mult timp in lumea lor interioara si ar putea dormi intre 8 si 18 ore pe zi. Cu toate acestea, un regim normal ar insemna 10 ore de somn, ceea ce inseamna ca ar trebui sa fie in pat la 9 seara.

Indiferent de zodie, important este sa acorzo atentie nevoilor tale individuale si sa te asiguri ca ai suficient timp pentru a te odihni si a-ti reincarca bateriile.

Newsletter