Home Cuplu Psihologia cuplului Cum iti dai seama ce simt zodiile pentru tine

Cum iti dai seama ce simt zodiile pentru tine

Cum iti dai seama ce simt zodiile pentru tine
Ioana Marinescu
Joi, 23.06.2022

Cand vine vorba despre ce simt oamenii din jur pentru tine, nu poti sti niciodata cu siguranta. Daca, insa, esti atenta la unele semne din partea lor, iti poti face o idee. Afla ce incearca zodiile sa iti transmita din cum se poarta cu tine.

 

Berbec

Berbecul este un om destul de direct, dar nu ii place sa vorbeasca despre sentimentele sale. Daca ii analizezi, insa, comportamentul, iti poti face o idee. Astfel, daca vorbeste des cu tine si este relaxat in preajma ta, fii sigura ca te iubeste. Daca, insa, observi ca te ignora si se poarta ca si cum nu ai exista, cel mai probabil asta simte.

Taur

Taurul este sincer in relatiile cu oamenii si daca va cunoasteti bine, cel mai probabil ti-a spus, deja, ce insemni pentru el. Si la inceputul relatiei iti poti da seama ce vrea de la tine, pentru ca nu prea se ascunde. Astfel, daca te atinge des si iti spune cele mai profunde ganduri ale sale, atunci clar te iubeste. Daca, insa, se uita ciudat la tine si nu discuta nimic important, cand sunteti impreuna, nu vrea sa aiba prea mult de-a face cu tine.

Gemeni

Nativul Gemeni iti spune multe glume si te ia in grupul sau de prieteni, daca te place. In plus, se intereseaza constant de starea ta si vrea sa te ajute sa iti fie bine. Daca, insa, nu te place, probabil va incerca sa ascunda asta, pentru ca este destul de ipocrit si nu ii place drama. Va fi greu sa intelegi ce vrea cu adevarat de la tine, dar cel putin va fi o companie placuta, indiferent de sentimentele pe care le are.

Rac

Racul este o persoana sensibila, iar cand ii place o persoana, face tot ce ii sta in putere sa ii fie aproape. Astfel, daca acest nativ te suna sau iti trimite mesaje zilnic, iti asculta problemele, vrea sa petreaca timp cu tine, fii sigura ca te iubeste. Daca, insa, te evita, nu esti in grupul restrans de oameni pe care ii place.

Leu

Leul se comporta ciudat si face tot felul de glume, atunci cand place pe cineva. Orgolios si mandru in mod normal, lasa garda jos si vorbeste deschis despre emotiile sale, atunci cand iubeste. Daca, insa, nu te place, se va purta ca si cum esti cel mai mare dusman al sau si nu va vrea sa aiba de-a face cu tine.

Fecioara

Fecioara este, probabil, cea mai deschisa zodie, atunci cand se indragosteste. Nu se va abtine din complimente si te va coplesi cu atentie, daca ii vei atrage atentia. Daca, insa, nu simte nimic pentru tine, iti va transmite exact asta. Nativul Fecioara nu iti va da din timpul sau, daca nu simte ca ii va iesi ceva din asta.

Balanta

Balanta este un nativ fermecator, iar daca te place, va face tot felul de glume in preajma ta, te va tachina si te va vraji cu siguranta. Cand, insa, nu te place, este destul de antipatic si va face tot ce ii sta in putere sa te faca sa intelegi asta.

Scorpion

Scorpionul este in stare sa te ia acasa din prima zi, daca te place, pentru ca nu ii place sa se joace. Daca vrea ceva, are grija sa ia acel lucru. Daca nu te place, iti va spune verde in fata, fara drame si fara ocolisuri.

Sagetator

Sagetatorul ar face orice pentru oamenii pe care ii place si are grija sa ii faca sa se simta cele mai importante persoane din lume. Te simti cu adevarat special, cand un Sagetator se indragosteste de tine. Pe cat de inaltator este sentimentul pe care il ai cand te place, pe atat de dureros este cand nu te place. Sigur iti dai seama, daca nu te vrea in viata sa.

Capricorn

Capricornul este o persoana destul de formala, dar cand se indragosteste sau cand place pe cineva, devine mai relaxat. Cand, insa, nu te place, se va plange de orice vei face.

Varsator

Varsatorul este absolut adorabil, atunci cand te place. Te lasa sa fii tu insuti, fara sa te judece, si te ia in tot felul de aventuri care iti vor da o stare de bine. Cand, insa, nu te place, te evita. Partea proasta este ca Varsatorul are mult bun simt si va fi dragut cu tine chiar si cand nu te va suporta.

Pesti

Nativul Pesti este un sensibil, iar daca te place, iti va arata aceasta latura. Vei avea parte de cele mai interesante discutii cu el si te va face sa te simti cea mai importanta persoana din Univers. Cand, insa, nu te place, te evita, iar daca ii invadezi spatiul, va deveni extrem de dramatic.

Newsletter