Home Cuplu Psihologia cuplului Cei mai romantici barbati din zodiac

Cei mai romantici barbati din zodiac

Cei mai romantici barbati din zodiac
Ioana Marinescu
Joi, 10.03.2022

Afectiunea si romantismul sunt combustibilul unei relatii, asa ca este important sa cauti parteneri care ti le ofera. Unii barbati pot fermeca cu usurinta o femeie, in timp ce altii trebuie sa depuna un efort. Afla care sunt cei mai romantici si iubitori parteneri din zodiac.

 

Berbec

Berbecul este un barbat spontan, impuslvi si deseori iresponsabil, atunci cand se indragosteste. Este capabil sa faca orice pentru persoana iubita, singurul dezavantaj fiind se plictiseste destul de usor. In perioada de miere, insa, o vaface pe femeia din viata lui sa se simta ca o printesa.

Taur

Barbatul Taur este cald si afectuos, asa ca nu este de mirare ca isi va face partenera sa se simta centrul lumii sale. Sunt persoane emotionale si sensibile, iar cand sunt indragostite, iau totul foarte in serios. Pentru persoana iubita, Taurul va face eforturi mari, pentru a mentine flacara vie.

Rac

Nu exista barbat mai sensibil si mai atent decat Racul. Intr-o relatie, se concentreaza pe aspectele emotionale si face orice, pentru a-si rasfata jumatatea. Racul nu este neaparat fanul gesturilor romantice marete, ci mai degraba a gesturilor mici si constanta. In plus, el nu va uita niciodata momentele importante din viata voastra.

Leu

Leul nu se indragosteste usor, dar cand o face, este capabil de orice, pentru jumatatea lui. Nu ezita sa arate lumii pe cat de mult inseamna partenera pentru el, asa ca gesturile sale romantice vor fi marete. Dezavantajul este ca Leul, fiind atat de sigur pe el, va parea usor arogant, de cate ori va arata dragostea, asa ca este important sa il intelegi si sa il accepti asa.

Balanta

Cand vine vorba de dragoste, barbatul Balanta nu ezita sa isi arate sentimentele. El isi va rasfata partenera cu flori, cadouri si multa atentie, pentru ca vor sa ii arate cat este de importanta. Farmecul unei Balante este greu de ignorat.

Capricorn

Pe cat de rational este Capricornul in alte aspecte, pe atat de romantic este in dragoste. In ciuda programului incarcat, va gasi mereu timp si pentru jumatatea sa si vor avea grija sa o faca sa se simta speciala. Capricornul este destul de conservator si in gesturi, dar persoana din viata sa se va simti, fara gesturi marete, importanta.

Newsletter