Home Cuplu Psihologia cuplului Top 5 cei mai buni soti din zodiac

Top 5 cei mai buni soti din zodiac

Top 5 cei mai buni soti din zodiac
Ioana Marinescu
Miercuri, 23.11.2022

Cand te indragostesti, iti este greu sa mai fii obiectiv in privinta jumatatii tale. Poti, insa, sa iti propui sa lasi garda jos doar in fata celor considerati cei mai buni soti din zodiac. Asa vei sti sigur ca nu vei avea parte de drame.

 

Taur

Barbatul Taur este unul dintre cei mai buni soti din zodiac. Este un familist convins si va face tot ce ii sta in putinta sa ii sustina pe cei dragi. Acest nativ nu se da inapoi de la treburi casnice: va gati pentru familia lui, va face curat si va face cumparaturile convins ca aceasta este responsabilitatea lui. In plus, nu are o problema sa faca compromisurile, i se pare normal sa le faca, daca asta inseamna liniste in familie.

Barbatul nascut in zodiac Taur isi ia angajamentul fata de o singura femeie fara nicio problema. Important este sa simta ca tu esti persoana potrivita pentru el. Bunatatea si sacrificiile pe care le face il fac pe Taur un nativ foarte iubit de toata lumea.

Fecioara

Barbatul Fecioara este un sot minunat, fiind unul dintre cei mai fideli nativi. Munceste din greu, pentru a asigura familiei sale toate cele necesare. Pune mare pret pe incredere si ii va oferi partenerei loialitate, implicare si respect. Sotul Fecioara pune mare pret pe echilibru si vrea ca lucrurile sa decurga natural, fara efort prea mare.

Defectul acestui barbat este gelozia, posesivitatea si natura sa usor dependenta, dar aceste defecte nu vor ridica mari probleme. Cata vreme ii dai asigurari ca este persoana pe care o iubesti, veti trece peste orice obstacol.

Balanta

Barbatul Balanta este fermecator si ii place sa faca cuceriri. Cand isi gaseste, insa, sufletul pereche, este pregatit sa se dedice in totalitate. Acest nativ isi respecta partenera, indiferent de bagajul emotional cu care acesta intra in relatie. Este pasional, ambitios si vrea o partenera care isi cunoastea valoarea si cere exact ce stie ca merita.

Increderea sa poate fi afectata de ce cred ceilalti despre el, dar asta nu inseamna ca relatia sa va avea de suferit. Incearc sa treaca peste indoielile pe care le are, fara sa puna presiune pe sotia sa.

Rac

Nativul Rac s-a nascut sa iubeasca si sa aiba grija de ceilalti, asa ca nu este de mirare ca se afla pe aceasta lista. Cel mai important pentru el este sa se simta respectat in relatie si sa primeasca, la randul sau, afectiunea si iubirea pe care stie ca le merita. Este un adept al traditiei, este disciplinat si responsabili si se dedica 100% relatiei.

Este important pentru el sa se simta respectat in casnicie, pentru a nu porni tot felul de dezbateri nesanatoare. Se deschide cu usurinta si nu are o problema sa spuna ce il deranjeaza. Asa reuseste sa aiba una dintre cele mai reusite casnicii din zodiac.

Leu

Leul iubeste aventura, dar daca se indragosteste cu adevarat, se va dedica trup si suflet. Are o energie care va lumina orice incapere, este increzator, cald, iubitor si foarte atent cu jumatatea lui.

Nativul Leu este si un tata implicat, genul care nu rateaza niciun eveniment important din viata copilului sau.

Chiar daca devine un sot loial, ii place sa ramana, in continuare, in centrul atentiei, asa ca incearca sa ii arati constant cat de mult inseamna pentru tine.

Newsletter