Home Cuplu Psihologia cuplului 6 barbati din zodiac care nu iarta si nu uita

6 barbati din zodiac care nu iarta si nu uita

6 barbati din zodiac care nu iarta si nu uita
Ioana Marinescu
Miercuri, 06.09.2023

Daca esti genul de persoana care iarta usor si trece peste greseala, este bine sa stii ca nu toti sunt la fel. Exista cateva zodii care tin suparare si asteapta oricat, ca sa se razbune. Afla care sunt barbatii din zodiac care nu iarta si nu uita.

Scorpion

Barbatii nascuti in zodiac Scorpion sunt extrem de pasionali si intensi. Acestia pot iubi cu ardoare, dar pot uri la fel de puternic. Daca ii dezamagesti sau ii inseli intr-un fel, asteapta-te ca ei sa nu uite si sa nu ierte niciodata. Iar razbunarea lor va fi foarte dureroasa.

Taur

Taurii sunt cunoscuti pentru loialitatea si determinarea lor, dar daca incalci aceasta incredere, se vor intoarce impotriva ta. Cu un simt al proprietatii foarte dezvoltat, Taurul va considera tradarea ca pe o infractiune personala si este putin probabil sa ierte sau sa uite vreodata.

Leu

Leii sunt regii zodiacului, plini de mandrie si demnitate. Ei nu suporta sa fie umiliti sau sa fie pusi intr-o lumina proasta, in care ar putea sa para slabi. Daca reusesti sa le ranesti orgoliul, asteapta-te la un razboi rece din partea lor. Este putin probabil sa te primeasca inapoi in cercurile lor intime.

Capricorn

Capricornii sunt seriosi si orientati spre obiective clare. Ei pun pret pe onoare si integritate mai presus de toate. Daca ii inseli sau ii minti, nu doar ca isi vor pierde increderea in tine, dar vor face tot posibilul sa te indeparteze din viata lor. Pentru un Capricorn, onoarea si increderea sunt totul.

Varsator

Barbatii Varsator sunt deschisi si prietenosi, dar au si o latura rece si detasata. Daca ii ranesti, ei se vor inchide emotional si te vor indeparta. Nu uita ca Varsatorii sunt maestrii distantarii emotionale si vor folosi aceasta abilitate pentru a te tine la distanta.

Berbec

Berbecii sunt cunoscuti pentru temperamentul lor impulsiv si energic. Ei pot ierta mici greseli, dar daca este vorba de o greseala majora, care le afecteaza respectul de sine sau increderea, nu vor uita niciodata. Berbecul va taia rapid orice legatura emotionala sau sociala cu tine.

Nu toate persoanele nascute in aceste zodii vor fi incapabile sa ierte sau sa uite. Totusi, daca ai de-a face cu barbati din aceste zodii, este bine sa fii constienta ca ai de-a face cu indivizi care nu trec usor peste tradari sau ofense.

Newsletter