Home Cuplu Psihologia cuplului 5 barbati toxici din zodiac

5 barbati toxici din zodiac

5 barbati toxici din zodiac
Ioana Marinescu
Marţi, 24.10.2023

Orice barbat iti va arata cea mai buna versiune la inceputul relatiei. Sunt intelegatori, atenti si te fac sa te simti pe culmile fericirii. Insa, pe masura ce devii o parte constanta din viata lor, multora dintre ei le iese la iveala partea mai putin placuta. Exista barbati care pot deveni foarte toxici si manipulatori, pe masura ce relatia progreseaza. Iata 5 nativi care intra in aceasta categorie.

 

Berbec

Barbatii nascuti in aceasta zodie sunt provocatori si interesanti in acelasi timp. Cu toate acestea, au o latura egoista, care poate aduce lacrimi in ochii partenerelor. Vrand mereu sa obtina ce isi doresc, parerile tale pot ajunge sa nu conteze pentru ei, deoarece nu le place sa fie contrazisi.

Taur

Desi, in general, sunt grijulii, barbatii Taur sunt foarte posesivi. Se prezinta ca fiind amabili si rabdatori, dar au si o latura manipulatoare si dominanta. Poate aparea si o oarecare insecuritate, care ii face sa doreasca sa controleze totul.

Gemeni

Acesti barbati se indragostesc folosindu-si inteligenta. Desi au o latura amicala si flexibila, dualitatea lor poate aduce la suprafata o latura mai putin placuta. Cand se enerveaza, inceteaza sa mai gandeasca cu inima si devin extrem de posesivi. Acesta este momentul in care tind sa te sufoce, limitandu-ti spatiul personal.

Varsator

Barbatii Varsator sunt revolutionari! Sunt duri si reci si pot deveni foarte distanti. Nu au incredere usor, asa ca poate fi dificil sa se dedice in totalitate. Sunt cei mai neincrezatori atunci cand se afla in modul lor toxic, ajungand sa ii suspecteze chiar si pe prietenii sau familia care te viziteaza.

Scorpion

Barbatii Scorpion sunt cunoscuti pentru pasiunea lor intensa si adesea misterioasa. Acest semn zodiacal are o latura profunda si emotiva, dar acest lucru poate fi uneori o sabie cu doua taisuri. Cand sunt in modul lor toxic, pot deveni extrem de gelosi si posesivi, dorind sa controleze fiecare aspect al relatiei. Intensitatea lor poate sa ia forma obsesiei, facand partenerul sa se simta ca intr-o inchisoare emotionala.

Cum poti identifica un barbat toxic

Sa fii indragostit de cineva care te epuizeaza emotional poate fi extrem de obositor. Un partener care este manipulativ, controlor si nu tine cont de sentimentele tale poate fi distructiv pentru starea ta mentala si emotionala. Daca te simti in mod constant manipulata si controlata, nu iti mai poti exprima emotiile si sentimentele. Iata cateva semne care indica faptul ca partenerul tau este toxic.

Are un comportament suspect

Daca partenerul tau evita sa discute despre comportamentul sau atunci cand il abordezi pe aceasta tema, este posibil sa incerce sa isi ascunda intentiile reale in relatie.

Comite abuzuri

Atitudinea partenerului fata de ceilalti in public poate spune multe despre el. Daca este foarte nepoliticos sau foloseste cuvinte jignitoare, este un semnal de alarma.

Nu isi recunoaste niciodata vina

Daca partenerul tau nu isi asuma greselile si da vina mereu pe altii, nu exista nicio garantie ca nu va face acelasi lucru si cu tine.

Se victimizeaza constant

Daca partenerul tau te face constant sa te simti vinovata pentru actiunile tale, s-ar putea sa fie necesar sa iti reevaluezi relatia.

Newsletter