Home Cuplu Psihologia cuplului Ce zodie are putere asupra ta

Ce zodie are putere asupra ta

Ce zodie are putere asupra ta
Ioana Marinescu
Joi, 03.08.2023

Desi tu esti, in cele din urma, responsabil pentru propriile decizii si actiuni, anumite persoane au o influenta asupra ta, potrivit astrologiei. Afla care este zodia careia nu ii poti rezista, in functie de perioada in care te-ai nascut.

 

Varsator

Varsatorul este atras de neconventional si de oamenii liberi si rebeli. Acest nativ isi pastreaza ratiunea aproape in orice situatie, dar cand este in preajma unui Geaman, lucrurile o pot lua razna imediat. Zodia Gemeni are un impact urias asupra Varsatorului, asa ca mare grija, daca lasi o astfel de persoana in viata ta.

Pesti

Scorpionul intens si pasional are cea mai mare putere asupra unui nativului Pesti, care este sensibil si romantic. Relatia dintre ei poate fi una frumoasa, daca reusesc sa treaca peste momentele tensionate, in care impulsivitatea Scorpionului se va lovi de timiditatea Pestilor.

Berbec

Berbecul apreciaza partenerii dominanti si puternici, iar semnul cunoscut ca fiind cel mai puternic este tot nativul din aceasta zodie. Oglinda poate fi minunata la inceput, dar cu timpul, unul dintre parteneri trebuie sa renunte la putere.

Taur

Pentru Taurul rational si direct, Scorpionul va avea cea mai mare influenta. Primul apreciaza lucrurile exotice si frumoase, trasaturi pe care ultimul le are din plin.

Gemeni

Gemenii si Sagetatorii sunt atrasi unul de celalalt ca magnetii, iar primul este gata sa isi sacrifice oricand libertatea pentru al doilea. Relatia lor va fi foarte pasionala, dar cu timpul, intensitatea emotiilor va mai pali, situatie pe care nativul Gemeni nu o va accepta cu usurinta.

Rac

Racul iubeste sa exploreze peisajele emotionale si se bucura de timpul petrecut cu alte semne care pot face fata discutiilor profunde. Nativul Pesti este magnetic pentru Rac, pentru ca are o complexitate emotionala similara. Relatia dintre ei va fi una frumoasa si linistita.

Leu

Sagetatorul, prin capacitatea sa de a oferi atentie altor persoane, il va cuceri total pe nativul Leu.

Fecioara

Fecioara nu renunta usor la puterea sa, dar Berbecul sau Scorpionul o poate face sa mai renunte la control. In plus, nativul Fecioara nu are incredere in oricine, dar atat Berbecul, cat si Scorpionul, ii inspira increderea de care are nevoie, pentru a se relaxa.

Balanta

Balanta nu suporta confruntarile, dar ii plac persoanele dominante. Berbecul ar fi singurul nativ care ar putea sa exercite o atractie asupra sa.

Scorpion

Scorpionul face pereche ideala cu nativul Pesti si poate fi dominat de acesta din urma, la fel de bine cum il poate domina. Indiferent de cine are puterea, cei doi se vor intelege de minune.

Sagetator

O relatie bi-laterala de dominatie este si intre Sagetator si Leu. Nativul Leu, fermecator si amuzant, il va cuceri iremefiabil pe Sagetator, pe care il va lasa, in momente cheie, sa preia controlul in relatie.

Capricorn

Nativul Taur este exact ce are nevoie Capricornul, asa ca nu este de mirare ca in fata acestuia va lasa garda jos.

Newsletter